Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Léta-Ker raklapbútor ötletek
Link azonosító 14017
Cím Léta-Ker raklapbútor ötletek
Url http://www.letaker.hu/hirek/az_orok_trend_-_raklapbutorok
Leírás Az építkezés sokrétű és összetett folyamat, amely alapos tervezést és precíz kivitelezést igényel. A Léta-Ker szívesen ad építkezési tanácsokat akár személyesen, akár a weboldalán, és minőségi építőanyagok széles választékával járul hozzá az építkezés, a lakásfelújítás és a barkácsolás sikeréhez. Gondoltad volna, hogy a raklap számos módon hasznosítható az otthonunkban? Az Új Ház Centrum Pécs weboldalán kreatív barkács ötleteket és megoldásokat találsz erre vonatkozóan. Látogass el te is a Léta-Ker weboldalára vagy telephelyére hasznos tanácsokért.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak építőanyag   barkács termékek   kertépítés   fürdőszoba szaniter   fürdőszoba bútor   szaniter   beltéri falfesték   tetőcserép   tetőablakok   csaptelep   árnyékolók
Dátum Mar 20, 2019
Kapcsolattartó neve Léta-Ker Kft.
Email Email küldés Léta-Ker Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. HV Gardrób beépített szekrény és gardróbszekrény k
  A HV Gardrób-mál már több mint húsz éve foglalkozunk beépített szekrény és gardróbszekrény készítéssel. Egyedi tolóajtós beépített szekrények esetében mindig felmérjük a helyszínt és csak utána pontosítjuk árajánlatunkat. A felméréseket tapasztalt kollégák végzik és azok során sok hasznos ötlettel járulnak hozzá a beépített szekrények praktikus és egyedi kinézetéhez. A szekrény helyszíni felmérés díjtalan.
Nem használunk sablon árakat minden beépített szekrény elkészítésére egyedi árajánlatot adunk. Az ajánlat minden esetben tartalmazza a szekrény alapanyagainak legyártását a tolóajtó vasalatokat és minden beépíteni kívánt elemet, valamint a szállítás és szerelés költségét is. A beépített szekrényeket már előre kisebb részekre bontva visszük a helyszínre, ezzel is megkönnyítjük a szekrények tényleges beépítését. A tolóajtós beépített szekrények, valamint gardróbok, prémium minőségű európai vasalatokkal és szerkezetekkel készülnek és 10 év garanciát vállalunk minden elemükre. Ezek a szerkezetek biztosítják a tolóajtós beépített szekrény könnyű és hangtalan siklását. Katalógusainkban nagy választékot talál a beépített szekrényekhez használt bútorlapok, vasalatok, üvegek és belső kiegészítők közül mindből.
Ahogy szlogenünk is írja, nálunk a minőség együtt jár a jó árral. Kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül egyedi beépített szekrénye elkészítésére!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Inter ajtó
  Laminált, dekorfóliás, furnéros beltéri ajtók,tolóajtók, modern és klasszikus kilincsek az olcsóbb kategóriától a luxusig hatalmas választékban. Keressen minket és kérjen ajánlatot.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Mosdoshop
  Webáruházunkban márvány, kerámia mosdó, fürdőszoba kiegészítő széles választékából válógathatnak az érdeklődök.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Falióra
  Falióra az egyedi igényeknek megfelelően, a színek és a minták széles változatában, különböző hullámos és ívelt formavilággal. Egy ilyen falióra kiváló díszítőeleme lehet bármely lakásnak.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Bútorasztalos
  Egyedi bútorok és egyéb asztalos munkák.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS