Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




mészkőcsiszolás, mészkő polírozás
Link azonosító 13995
Cím mészkőcsiszolás, mészkő polírozás
Url http://meszkocsiszolas.hu/
Leírás z új mészkő burkolatok ragyogóak, elegánsak, de eljön azonban az az idő, amikor a mészkő felület fénye, minden gondoskodás ellenére is megkopik. Ilyenkor írjon nekünk vagy hívjon minket bizalommal ! Cégünk több éves tapasztalattal, és mindig a legmodernebb technológiával vállalja bármilyen mészkő padlólap, mészkő burkolat, mészkő munkalap, vagy mészkő járólap felújítását, csiszolását, karbantartását.

A minőség számunkra nagyon fontos, ezt kollégáink, gépparkunk, és alapanyagaink is képviselik. A legkorszerűbb technológiával, a legjobb minőségben vállalunk padlócsiszolást, fényezést, javítást, legyen az mészkő padlólap, mészkő járólap, mészkő munkalap, vagy mészkő burkolat. A legfinomabb polírozástól a teljes felújításig, és a rendszeres karbantartásig magánházakban, közintézményekben, hotelekben, egyaránt. Gyorsan reagálunk, akár 30m2, akár 2000m2 nagyságrendű megrendelés esetén is. Ahol szükséges vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést is.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak mészkőcsiszolás   mészkő polírozás
Dátum Feb 19, 2019
Kapcsolattartó neve Nagy Katalin
Email Email küldés Nagy Katalin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Hamuporszívó
  Lavor ASHley hamuporszívók a Gemini Hungária Kft-től!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Vállalkozás


2. ÜVEGTÉGLÁK - ENGEDD BE A NAPFÉNYT!
  Minden lakás, valamint ház esetében kritikus kérdés a fény. Ez teszi igazán kellemes hangulatúvá és barátságossá az otthonunk. De nem csak az ablakok biztosíthatják a megfelelő mennyiségű fény beszűrődését: Engedd be a napfényt üvegtéglákkal!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Biztosítási teendők vizesedés esetén
  A beázás amellett, hogy otthonunk, ingatlanunk megjelenésére rossz hatással van, káros lehet az egészségre és veszélyeztetheti az épület statikai állapotát. Nem utolsósorban pedig gyakran váratlan kiadásokat eredményez háztartásunkban.

Ilyen problémákra a biztosítók már szinte mindenre kiterjedő, kedvező féltételű biztosításokat kínálnak. Célszerű tehát mielőbb bejelenteni a kárt, és bár gyakran időigényes a folyamat, végeredmény megéri, hiszen így lecsökkenthetjük vagy – a biztosításunktól függően – akár teljesen fedezhetjük is a felmerülő kiadásokat.

Kattints oldalunkra és tudj meg mindent a biztosítási teendőkről!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Lakás eladó
  Eladó lakások ingyenes hirdetőlapja. A lap kizárólag lakások hirdetésére szakosodott, más ingatlantípusok hirdetései törlésre kerülnek.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. mesterburkoló
  Jó burkolás nélkül nincsen igazi otthon. Ebben tudunk Önnek segíteni. Munkánk minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy teljes körű, öt éves garanciát adunk munkánkra. Ha még ennél is több bizonyíték kell Önnek a minőségre, akkor tekintse meg oldalankon a referenciamunkáinkat.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS