Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Alfa Store webáruház
Link azonosító 13957
Cím Alfa Store webáruház
Url https://www.alfastore.hu/
Leírás Gyors és egyszerű vásárlás. Alfa Store webáruház, ahol a kozmetikumtól a jelmezeken keresztül a konyhafelszerelésig mindent egy helyen megtalál. Gyors, online és egyszerű vásárlás. Közel 50.000 termék 1.000 márka kínálatából egy helyen, kilenc kategóriába összegyűjtve. Mindent ingyen szállítunk. Kártyás fizetési kedvezmény, fizessen kártyájával és 5% kedvezményt biztosítunk minden termék árából. Csomag nyomon követés. Folyamatos és szezonális akciók. Jó cselekedet minden nap, legyél Támogatástudatos vásárló. Lehetőséged van a termékeinek árából felajánlott 5 %-ot odaadni egy általad választott Non-profit szervezetnek. Tehát te mondod meg nekünk, hogy kinek adományozzunk közösen, mi pedig utaljuk nekik az összeget, ami benne van a termék árában. Így mindenki jól jár! Alfa Store - A vásárlás Alfája.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak webáruház   vásárlás   akció
Dátum Jan 23, 2019
Kapcsolattartó neve Molnár Zoltán
Email Email küldés Molnár Zoltán
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. könyvtárköltöztetés
  Cégünk legfőbb célja, hogy a professzionális, európai színvonalú költöztetés szélesebb körben váljon elérhetővé, éppen ezért alacsonyan tartva magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk.
Jó ár/érték arány, a munkánk iránti elkötelezettségünk és az ügyfeleink nagyszámú pozitív visszajelzése, kiemelkedő a költöztetés üzletágban garancia lehet mindenki számára, hogy jól választ, ha minket választ.
Szerződéses, és visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel állunk rendelkezésére, így biztosítva a kölcsönös, és rendszeres együttműködés előnyeit.
Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt üdvözölhetjük, és egy kellemes költözéssel gazdagíthatjuk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Angol használtruha nagyker
  Angol használtruha nagykert keresel? Akkor mindenképp kattints honlapunkra!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Imodifa - beltéri ajtók
  Vállalkozásunknál rendkívül nagy a választék a beltéri ajtók terén. Valószínűleg az összes vásárló a neki leginkább megfelelő terméket kívánja megvásárolni.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Viragneked virágküldés
  A hét minden napján készen állunk, hogy teljesítsük a kívánságait. Nem ismerünk lehetetlent! A Viragneked.hu virágküldő szolgálat piacvezető az online virágküldés területén. Behálózza egész Magyarországot, külföldön pedig a világ legjobb és legrugalmasabb virágüzletei állnak készen, hogy Ön virágot küldhessen külföldre.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Virtuális iroda
  Virtuális irodára vagy székhelyszolgáltatásra van szüksége Budapest belvárosában? A belváros legpatinásabb környékén, a Lánc-híddal szemben elterülő Roosevelt téren van irodaházunk. Virtuális iroda szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik sokat vannak úton, esetleg otthon dolgoznak, de szeretnék, ha professzionális üzleti címük jól csengő helyen lenne. Virtuális irodaszolgáltatásunk során a következők tartoznak: telefonközpont, személyre szabott telefonkezelés az Ön nevében, hívástovábbítás, üzenettovábbítás emailben vagy SMS-ben, postakezelés, nyomtatási és másolási szolgáltatások és titkársági szolgáltatások.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS