Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
STI Edge 9x19mm
Link azonosító 13941
Cím STI Edge 9x19mm
Url http://stagshoot.com/
Leírás A világ egyik legmegosztóbb marok fegyvere. Sokak szerint idejét múlt ócskavas ami rögtön a vásárlás után javításra szorul, másik oldalról viszont az egyik legmegbízhatóbb kézifegyvernek tartják ami hóba, esőbe, sárba is meg állja a helyét. Felmerülhet ezek után az emberekben, hogy miért is számít élmény fegyvernek az STI edge. Először is egy igazán szép fegyverről van szó ami mentes a germán ridegségtől és a csicsás olasz formatervezéstől. Kellemesen orr nehéz így az Edge szinte magától mutat a célra vissza rúgását nagyon meg lepő meg tapasztalni hiszen annak hiánya egészen érdekes élmény. Elképesztő tűzgyorsasága mellé igazán remek pontosság tartozik (a jól beállított fegyver 25méteren 3 cm-es szórásképet produkál). A fegyverrel kapcsolatban további információkat kaphat a Stagshoot élménylövészet oldalán ahol időpontot is foglalhat hogy e-mellett a klasszikus mellett sok más fegyverrel meg ismerkedhessen.
Kategóriák Szórakozás
Kulcsszavak Élménylövészet   Lövészet Budapest
Dátum Jan 10, 2019
Kapcsolattartó neve HP WEBber
Email Email küldés HP WEBber
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szórakozás kategóriában
1. Hímzés - kézimunka
  A hímzés, a kézimunka szerelmeseinek mennyországa lehet weboldalunk. Ismerjen meg új megoldásokat a kézimunka világából, alkosson még több csodás terítőt és más hímzett darabokat.
Kategória:   Szórakozás


2. Születésnapi versek, köszöntések
  Ha szeretnéd felköszönteni születésnapjukon testvéreidet, barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, akkor nem kell mást csinálnod, mint belépni a Szülinapi versek, idézetek honlapra.
Kategória:   Szórakozás


3. CD Szalon
  A legjobb PC játékok magyar nyelven! Online vásárlás!
Kategória:   Szórakozás


4. Tippmix eredmények
  Elmondható, hogy Magyarországon a szerencsejátékok területén a sportfogadások vezetik a népszerűségi listát, ami annyit tesz, hogy a magyarok több fogadást kötnek, mint ahány lottó-szelvényt vesznek.

A hazai sportfogadás etalonja a Tippmix, többek között azért olyan kedvelt, mert a nyeremény visszafizetési aránya jóval magasabb mint a z ismert lottójátékoké. A megszokott Tippmix mellett 2013 májusában indult el a Szerencsejáték Zrt. online bukmékeri oldala, a Tippmixpro, mely eddig nem múlta felül a hagyományos Tippmix népszerűségét.

Ebből kiindulva honlapunkon megtudhatók a legutóbbi Tippmix eredmények, sportfogadási események.

A futball kedvelők mellett a sportfogadók hasznos segítőtársa az nyereményszorzók - az élő meccsállás állapotának megfelelően a változást online lekövetve - összevetését végző funkció több mint húsz bukméker iroda oddsaival.

A futball rajongóinak, szurkólóknak, Tippmixpro játékosoknak kínáljuk a foci eredmények szolgáltatást, ahol száznál több labdarúgó bajnokság, kupa és egyéb megmérettetés élő eredményei tekinthetők meg. Az élő labdarúgó eredmények mellett számos hasznos információk is fellelhetők: bajnoki táblázatok, találatokat szerők, félidei eredmények, sárga és piros lapok. Felfedezhető többek között az angol Premier League, az olasz Serie A, a spanyol Primera Division, a francia Ligue 1, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB1 meccseinek állása, az UEFA Bajnokok Ligája vagy Európa Liga élő eredményei, továbbá a VB illetve EB összecsapások eredményei is.
Kategória:   Szórakozás


5. Online játékok 1x1
  Ingyenes játék 1x1, online szórakoztató oktató gyerek játékok. Vaktérképek és online földrajz játékok.
Kategória:   Szórakozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS