Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




RegalBAU akciós polcok
Link azonosító 13912
Cím RegalBAU akciós polcok
Url https://regalbau.hu/akcios-polc
Leírás Új Salgó polc csaknem használt áron! 2, 3 és 2,5 m-es lábak, kiegészítők, tálcák. A polcok terhelhetősége (egyenletes terhelésnél) 150-300 kg/polc . Kiszállítási lehetőség, tanácsadás, mennyiségi kedvezmények.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak Akciós polc
Dátum Dec 12, 2018
Kapcsolattartó neve Varga Zsolt
Email Email küldés Varga Zsolt
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Gázkazán
  A Remeha gázkazánok a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően számos újító megoldást alkalmaznak, gazdaságosan üzemeltethetők és egyedülállóan környezetbarát fűtést biztosítanak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Fordítás
  Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de 600 fordítónk és tolmácsunk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesít.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. HTML5 Bannerkészítés
  Bannerkészítést vállalunk, minden méretben, ahogy az ügyfél kívánja, és annyi mutációban. HTML5 bannerekre szakosodtunk, melyeket fel lehet használni akár Google Adwords Display hirdetésekhez.
Adwords hirdetések kezelésben több mint tíz éves tapasztalatunk van, több munkatársunk is rendelkezik Google képesítéssel, de van Google bannerkészítő képesítésünk is, mely szinte egyedülálló az országaban!
A HTML5 bannerek előnye, hogy ugyanolyan mozgásra képesek mint a flash bannerek, csak azzal a különbséggel, hogy minden plattformon tökéletesen megjelennek. A HTML5 bannerek tökéletes képi minőségt tudnak Önnek mutatni, sőt még vektoros képet is láthatunk némely hirdetésben.
Nagyobb hatékonysággal hirdethet, ha animált mozgó HTML5 bannereket használ,bizonyított tény, az átkattintási érték nagyobb az ilyen bannereknél. Miért is? Mert az , hogy emberi szem a mozgásra figyel, észrevesszük azt ami mozog és odanézünk, ami által az Ön bannereire figyelnek a felhasználók!
Válassza ki weboldalunkon melyik kedvező áru csomag illik jobban Önhöz. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően tudunk tanácsot adni, hogy az Ön kampánya igazán sikeres legyen.
Az Ön terméke vagy szolgáltatása kiemelkedő a piacon? Akkor az animált mozgó bannerekkel Ön megelőzheti konkurenseit vetélytársait, és piacvezetővé válhat. Egy ilyen banner persze akkor működik jól, ha az üzenete eljut a célközönséghez. Ezért kell magát a banner alapjait jól megtervezni, hogy mondanivaló legyen a középpontban és felhívja magára a figyelmet. A bannernál az is fontos, hogy kattintásra ösztönző legyen, kíváncsiságot és érdeklődést keltsen a felhasználóban, és magában azt mondja, igen ez kell nekem! Innentől kezdve pedig a weboldal feladata, hogy ebből a látogatóból partner legyen!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Trinit Kft. - Szórakoztató elektronikai termékek
  Minőségi elektronikai termékeket keres az interneten? A TRINIT Kft. több éve üzemelteti sikeres web áruházát, hatalmas kínálatunkban szinte minden elektronikai termék megtalálható.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Multifunkciós konyhagép
  Miért érdemes KitchenAid robotgépet vásárolni? Termékeinkkel a sütés-főzés gyerekjáték, robotgépeink kenyér, vagy akár pizza élesztős tésztájának dagasztására is alkalmasak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS