Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Bajnai Nóra pszichológus
Link azonosító 13780
Cím Bajnai Nóra pszichológus
Url http://bajnainora.hu
Leírás Bajnai Nóra Katalin, pszichológus, sport szakpszichológus. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sport szakpszichológus diplomát szerzett.
Szakterületek: Pszichológus, Sport szakpszichológus, Sportpszichológiai tanácsadás, Nevelési tanácsadás, Iskola- és óvoda választás, Tanulási és beilleszkedési zavarok kezelése, Társas és kommunikációs készségfejlesztés, Pályaválasztási tanácsadás, Életvezetési tanácsadás, Coaching, Autogén tréning, Relaxáció, Imagináció, Kapcsolati tanácsadás, Stresszkezelés, Konfliktuskezelés, Burn out tanácsadás.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak Pszichológus   Sport szakpszichológus
Dátum Aug 7, 2018
Kapcsolattartó neve Érsek Robin
Email Email küldés Érsek Robin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Fogászati alaplenyomatok
  Aquasil Putty/Fast Set magas viszkozitású, kvadrofunkciós A-szilikon, kiváló hidrofilitással, részletpontossággal, szakítószilárdsággal és deformációs ellenállással.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Zeneterápia
  Módszerem mindenki számára hozzáférhető. Magukat botfülűnek gondolóknak is, kimagasló tehetségeknek is.

Munkamódom a közös zenei improvizáció, annak fizikai – rezgés alapú – és lelki gyógyító hatásával. Foglalkozásaimat pszichoterápiás szemlélettel tervezem, élem meg, zeneterapeutává válásom folyamatában egyedi technikáim kidolgozásánál tartok.

Herczku Tünde vagyok, tős gyökeres nyíregyházi, alkotó, kreatív, mások rezgésire érzékeny személyiség.

Magamról

Jazz énekes, újságírói, érdekvédő és civil életfeladataim már felismertem.

Voltam pedagógus, esélyegyenlőségi szóvivő és koordinátor, szép sikereket értem el a pályázatok világában, majd elemi erővel mindentől elszólított a zene. Pillanatok alatt váltam koncertező énekessé, sok-sok gátlást leküzdve, s megtapasztalva egy olyan világot, mely a közönség és az előadó közötti sajátos energia, jótékony kölcsönhatás kutatására sarkallt.

Így találtam rá a gyógyító hangokra.

Rátaláltam élethivatásomra.

Zeneterapeutaként minden eddigi tapasztalatomat aktiválni tudom, és ezzel segíthetek azoknak, akik épp elindulnak, akiknek súlyos terheik, elakadásaik vannak, akiket viselkedési, személyiségzavarok akadályoznak abban, hogy életüket csodálatosnak gondolják, éljék meg.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Multifunkcionális sportbérlet
  Multifunkcionális sportbérletünkkel az ország 280 sportlétesítményben sportolhat korlátlanul, már havi 7.200 Ft/fő átalánydíjért.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Kurkuma por és kapszula
  A kurkuma az ajurvédikus orvoslás egyik alapvető gyógynövénye. Fájdalomcsillapító és immunerősítő hatását is felhasználták.
Kategória:   Élet/Egészség


5. D-vitamin tulajdonságai.
  A d-vitamin egy zsírban oldódó, sokoldalú vitamin, amelyet a megfelelő élelmiszerek és kiegészítők fogyasztásával hatékonyan pótolhatunk a szervezet számára. A csontok vitaminjának is nevezett d-vitamin a csontok épségéért és egészségéért felelős vitamin, amely emellett többféle jótékony hatással is rendelkezik. A d-vitamin nélkülözhetetlen a szív és az immunrendszer megfelelő működéséhez is.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS