Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Városfejlesztés Zrt.
Link azonosító 13779
Cím Városfejlesztés Zrt.
Url http://varosfejlesztes.hu/
Leírás A Városfejlesztés Zrt több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Azért alapítottuk 21 évvel ezelőtt, SCET Magyarország Városfejlesztő Rt néven, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát.
Nemzetközi tapasztalataink alapján kialakítottuk, és elterjesztettük a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának bevált hazai tervezési és megvalósítási gyakorlatát, módszereit, szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeit, a megvalósítás orientált stratégiai tervezést, a komplex városfejlesztési akciótervek, akcióterületi tervek módszertanát, a városfejlesztő társaságokat. Eredményeink beépültek az integrált településfejlesztési stratégiák készítésének módszertanába és tartalmi követelményeibe.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak városfejlesztés   területfejlesztés   városrendezés
Dátum Aug 7, 2018
Kapcsolattartó neve Érsek Robin
Email Email küldés Érsek Robin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. MyletosArt
  A MyletosArt internetes áruháza háztartási dekorációs eszközöket, ágyneműket, és egyéb kiegészítőket forgalmaz webáruházán keresztül. Minőségi, stílusos termékek találhat webáruházunk kínálatában.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Varró Kárpitos Műhely
  Saját modellválaszték+egyedi ülőgarnitúrák, ágyak, fotelek készítése! Kárpitos bútorok áthúzása, javítása, felújítása! Tekintse meg kínálatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Hidraulikus emelőállványok és targoncák a BauTrans
  Ha összetett felhasználásra alkalmas hidraulikus emelőket keres a Bautrans Kft. eszközparkjában számos típus közül válogathat. Komplex szállítási feladatok, fuvarozás és a géptelepítés során felmerülő emelőállvány igényeket ezek az eszközök hatékonyan ki tudják elégíteni. Akár beltéri akár kültéri hidraulikus emelőket, akár targoncákat keres, itt megtalálhatja a munkaigényekhez kiváló eszközt.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. DVD nyomtatás
  Cégünk közel egy évtizede készít adathordozókat és lemezekkel kapcsolatos egyéb nyomdai termékeket. Elkészítünk CD, DVD, BLU-RAY kiadványokat már kis tételtől is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Az ágyi poloska irtás alapos munkát igényel!
  A híradásokban néha arról is hallani lehet, hogy az ágyi poloskák, ezek a kis apró rovarok, megjelennek akár még az iskolai kollégiumokban is - nemcsak ott, ahol tömegével fordulnak elő mosdatlan, a személyes higiéniára nem mindig adó emberek. Az ágyi poloska irtás ilyenkor feltétlenül szükségessé válik, hiszen a poloskafélék rendkívül szívósak, így nem lehet tőlük egykönnyen megszabadulni. Az ágyi poloska irtás azért is különösen nehéz feladat, mert nagyon apró rovarokról van szó, melyek akár egy kicsiny repedésben is el tudnak bújni; de a matracok belsejébe is be tudjék magukat vackolni, ahol igen sokáig észrevétlenek tudnak maradni. Csak éjszaka aktívak, és mivel az ember vérét szívják, olyan tüneteket okoznak, mint a szúnyogcsípések, ezért sokakban fel sem merül okozóként az ágyi poloska neve. Az irtáshoz mindenképpen érdemes szakértő segítséget kérni, melyet az IrtóTrió biztosítani tud.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS