Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
VÉRALÁFUTÁS
Link azonosító 13730
Cím VÉRALÁFUTÁS
Url http://www.otthonigyogymodok.hu/veralafutas/
Leírás Amikor erősebb lökés vagy ütés ér bennünket, előfordul, hogy a bőrfelület ép marad, alatta azonban a hajszálerek megrepednek, és bevérzés keletkezik. A vér a környező szöve­tekbe szivárog, és eleinte kékesfekete elszíneződést hoz létre, majd ahogy kezd lebomlani, a folt színe fo­lyamatosan változik.

A véraláfutások általában 10-14 nap alatt kezelés nélkül is elmúlnak.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak bőrbetegség   véraláfutás
Dátum Jun 12, 2018
Kapcsolattartó neve acelvaros34
Email Email küldés acelvaros34
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Kosmodisk - Előzze meg a hátfájást
  A hátfájás megelőzhető és kezelhető. A Kosmodisk hatékony megoldás mindenkinek, aki hát fájással küszködik. A kosmodisk egyszerűen használható, mérete állítható és kényelmes, ruha alatt is viselhető.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Biogyógyulás
  Gyógynövények, ásványok és vitaminok segítségével gyógyulhat hatékonyan, a biogyógyítás segítségével. Itt mindenre megtalálható a természetes gyógymód hiszen több ezer éves múltra nyúlik vissza.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Webáruház étrendkiegészítők wellness gépek
  A webáruházban kedvére válogathat a hagyományos kínai orvoslásban használt készülékek, valamint az ősi receptek alapján készült biológiailag aktív étrendkiegészítők között.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A búzacsíraolaj gyógyhatásai.
  A búzacsíraolaj többféle módon is pozitív hatással van az egészségre. A honlapon részletesen ismerhetjük meg a búzacsíraolaj felhasználási módjait. Kattints a részletekért!
Kategória:   Élet/Egészség


5. A masszázs eredete és története
  A masszázst az emberiség már az ősidők óta alkalmazza. A legrégebbi feljegyzések Kr.e. IV. századi Indiából származnak. Főleg sebesült katonák gyógyítására alkalmazták asszíriaiak, perzsák, babilóniaiak és más ősi keleti népek. Magyarországon Mátyás király (1443 - 1490) udvarában un. dögönyözők végeztek hasonló gyakorlatokat, de igazán népszerűvé a Török megszállás idején vált. Később előtérbe került az orvostudományban a gyógymasszázs az első tudományos alapokra épülő feljegyzéseket egy svéd vívó Pehr Henrik Ling írta mellyel megteremtette a modern gyógymasszázs alapjait. Innen ered a svédmasszázs elnevezés. Mai napig használják a sérülések utáni regeneráció elősegítésére, illetve hétköznapi fájdalmak és stressz enyhítésére. Masszázzsal kapcsolatos további információkért keresse a Hársfa masszázs szalon honlapját.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS