Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




MIT TEGYÜNK A PENÉSZES FALAK ELLEN?
Link azonosító 13713
Cím MIT TEGYÜNK A PENÉSZES FALAK ELLEN?
Url http://letaker.hu/hirek/peneszes_falak
Leírás A penésszel a leghatékonyabban úgy lehet felvenni a harcot, ha már a kialakulását megpróbáljuk megelőzni! Erre számos lehetőség áll rendelkezésünkre! Sajnos a penészes falak nem csak a téli időszakban jelentenek problémát, gyakran ekkor a hideg idő vége felé jön elő.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak penész
Dátum Jun 1, 2018
Kapcsolattartó neve Léta-Ker Kft.
Email Email küldés Léta-Ker Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Műgyanta padló, műgyanta burkolat
  Műgyanta padló, műgyanta burkolat, ipari padló, epoxi padló- Konstruktív Kft. közreműködésével.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Rágcsávók Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben. Fő tevékenységünk elsősorban a lakosság részére történő szolgáltatás, rovar-, rágcsáló- és egyéb kártevőirtás formájában, továbbá mezőgazdasági tevékenység keretében történő épület, magtár, siló, stb., és a különböző ömlesztett vagy zsákos termény (gabona) fertőtlenítése, rovarirtása foszfin (Foszforhidrogén-PH3) gázzal. Tevékenységünk kiterjed a fentieken túl a faanyagvédelemre is, így régi, muzeális, fából készült használati és egyéb tárgyak, faszerkezetek rovarmentesítésére is. Elhivatott szakemberként ügyfeleink számára szakszerű segítséget nyújtunk a megelőzésben, szükség esetén pedig korszerű és megfelelő eszközökkel végezzük el az irtást. A rágcsáló- (egér, pocok, patkány, stb…) és rovarirtás (bolha, poloska, légy, csótány, stb.), a gabona és szemes termény gázos fertőtlenítése és rovarirtása, a síktárolók, raktárak és épületek fertőtlenítése és rovarirtása, a darázsirtás és egyéb szezonális rovarok elleni védekezés, a nyest- és galambriasztás, a gyomirtás és a HACCP szerinti kártevőirtás egyaránt szakterületünk. A ránk bízott munkákat rövid határidővel és teljes garanciával végezzük, fizikai-mechanikai, biológiai-élettani és vegyi módszerek együttes alkalmazásával, az emberi egészség és környezet terhelése nélkül. Nem csupán az ártalom felszámolása és a mentesítés, de az elért mentesség folyamatos fenntartása is célunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Bemutatkozás
  Informatikai szolgáltatások első‘sorban szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek számára. Rendszerfelügyelet, hardverek, szoftverek beszerzése
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Szállítmányozás - Speditőr cég - Sky-Log Kft.
  Szállítandó áruval rendelkezik, de nem tudja, hogy hogyan kéne megoldania? Kérje a Sky-Log Kft. segítségét és majd ők megoldják a szállítmányozási feladatokat. Kiváló speditőr cég révén mindenre fel vannak készülve és már több, mint 10 éve foglalkoznak szállítmányozással. Nem gond, ha külföldre szeretné eljuttatni az árut, természetesen ezt is meg tudják oldani. tekintse meg az ajánlataikat és kérjen időpontot tőlük még ma egy megbeszélésre!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Bona-Si épületszigetelés
  A Bona-Si 1998 óta van jelen a piacon, minőségi munkavégzés keretei között foglalkoznak utólagos falszigeteléssel.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS