Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Betegszállítás
Link azonosító 13696
Cím Betegszállítás
Url http://betegszallitas.109.hu/
Leírás HA BETEGSZÁLLÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE, A LEGJOBB HELYEN JÁR!

Olyan esetekben, amikor ügyfelünk vagy valamely családtagja mozgásképtelenné válik a beteg ide – oda szállítása egyre nehezebbé válik ez idő során. Legyen szó egy hosszan tartó betegségről, ami sok kontrol vizsgálatot igényel, vagy idősekről, kollégáink segítenek Önnek. Sok esetben az okozza a problémát, hogy az adott családnak nincs megfelelő járműve amivel megoldható lenne a szállítás. Hiszen egy fekvő, de még egy ülőbeteg számára is fontos, hogy megfelelő körültekintés mellett juthasson el egyik pontból a másikba. Szakképzett ápolóink az ilyen esetekben nyújtanak nagy segítséget ügyfeleink számára. Jól felszerelt autóink és gondos sofőrjeink kényelmesen és biztonságosan juttatják el Önt orvoshoz, vagy a kórházba.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak betegszállítás
Dátum May 13, 2018
Kapcsolattartó neve Feri-Med
Email Email küldés Feri-Med
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Pektin tulajdonságai és előnyei.
  A pektin egy természetes anyag, amely megtalálható a zöldségekben és gyümölcsökben, ezen belül is legnagyobb mennyiségben az alma és a citrusfélék tartalmazzák. A pektin ital, por és kapszula formájában is könnyedén beszerezhető termék ma már, amelyet fogyaszthatunk az egészség védelmére, fogyókúrás céllal, valamint felhasználhatjuk lekvárok készítésénél is. A pektin kapszula hatékony súlycsökkentő és méregtelenítő is.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Flavin
  A cukorbetegség, magas vérnyomás, de akár a rákos betegségek ellen is javasolt a Flavin 7 rendszeres fogyasztása, hiszen a benne lévő flavonoidok antioxidáns hatásuk révén erősítik a szervezetet.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Esküvői videó készítése
  Ha pár év múlva szeretnéd visszanézni, hogy milyen volt az esküvőd, akkor mi most esküvői videó készítését ajánljuk neked a legjobb árakon! Ezeket természetesen személyes egyeztetéssel vállaljuk.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Lamore Homoktövis
  Válasszon természetes megoldást egészsége kézbentartására, fogyasszon HOMOKTÖVIS gyógynövényt!

Mit ajánlunk Önnek?

Saját termesztésű ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó nemesített bio homoktövis bogyóból előálltott homoktövis termékek fogyasztása, használata a tudatos egészségmegőrzés egyik támogató szuperélelmiszere.

Miért javasoljuk?

A homoktövis naturális hatóanyagai, mint értékes tápanyagok és vitaminok, kiemelkedő ásványi anyag, mikro- és nyomelem tartaloma révén kiemelkedő egészségvédő, immunerősítő, vitalizáló hatással rendelkeznek minden korosztály számára.

A homoktövis rendszeres fogyasztásával növelje szervezete ellenálló képességét, javítva az általános egészségi állapotát.

Legfontosabb szerepe a megelőzésben kell, hogy érvényesüljön, ezért a homoktövist érdemes beépíteni a mindennapi étkezésünkbe.

Ismerje meg minőségi Lamore homoktövis termékeinket és tapasztalja meg jótékony hatásait!
Kategória:   Élet/Egészség


5. All You Need.
  Az esküvő legfontosabb elemeit gyűtötte össze az All You Need, amelyeket a legmagasabb szinten képesek megszervezni. Tekintsd meg a honlapot, ahol bemutatjuk az All You Need szolgáltatásait.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS