Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szikkasztó blokk a kavicsos szikkasztás helyett
Link azonosító 13692
Cím Szikkasztó blokk a kavicsos szikkasztás helyett
Url https://csapadekviz.hu/termekek/esoviz-szikkaszto/blokk/
Leírás A szikkasztó blokkok képesek az esővíz szikkasztására, szivárogtatására. Régebben az esővíz szikkasztást komolyabb munkálatokat igénylő kavicsos módszerrel oldották meg, azonban a modern szikkasztó blokk ez a feladat sokkal egyszerűbb, hiszen az a felesleges esővizet könnyen szivárogtatja a földfelszín alatt. Amennyiben egy jó csapatot keres, aki nagy tapasztalattal rendelkezik esővíz szikkasztó blokk telepítésben, akkor keresse fel weboldalunkat.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak szikkasztó blokk
Dátum May 11, 2018
Kapcsolattartó neve Csapó Krisztián
Email Email küldés Csapó Krisztián
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. esküvői videó készítés megfizethető áron
  Visszanézné esküvőjét? Ezt bármikor megteheti!
Válassza a Valentinfilm-et és élje át újra a gyönyörű pillanatokat. Mi nem csak egyszerű felvételt készítünk. Az esküvő teljes napját átölelő anyagot adunk a megrendelő kezébe.
A film tudatos szerkesztésével a nap folyamán történt eseményeket úgy illesztjük össze, hogy a végeredmény egy szórakoztató, egész napot bemutató mű legyen.
Célunk, hogy a film olyan legyen amilyet a megrendelő megálmodott.
Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Ship-Art Festővászon Manufaktúra
  Egyedi festővásznak online értékesítésével foglalkozik a cég.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Pc szervíz
  Ha elromlik a számítógépünk mindig reménysugárt jelenthet egy megbízható pc szerviz. Sohasem jöhet rosszul egy ilyen névjegykártya a pénztárcánkban.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Ergo Team Stúdió Bt tűzvédelem, munkavédelem és er
  Az Ergo Team Stúdió Bt tűzvédelem, munkavédelem és ergonómia szakfeladatokat ellátását vállaljuk gazdasági társaságok, közintézmények és társasházak részére. munkavédelmi szaktevékenység - tűzvédelmi szaktevékenység, gyártásergonómia, szakmai segítség, felmérés, ellenőrzés, eseti és folyamatos képviselet, jogszabályoknak való megfeleltetés, oktatások, dokumentációk készítése, felülvizsgálata, egyedi megoldások. Irodaeronómia - ergonómiai felmérés, tervezés, tanácsadás, oktatás az egészséges, inspiráló munkakörnyezet kialakításához.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Shopzeus Matrica Készítés
  Matrica készítés csak néhány kattintással online tervező programunk segítségével! Az oldalon található online varázsló segítségével egyszerűen megtervezheti és megrendelheti az arany, ezüst, bronz, vagy egyéb alapszínű lézergravírozott, vagy nyomtatott matricáját. A szín, méret, szöveg, vagy grafika és még néhány paraméter megadása után a matrica azonnal kosárba helyezhető és megrendelhető. Néhány munkanapon belül legyártjuk és postázzuk az Ön által tervezett matricát.

A matricákat jó minőségű alapanyagokból készítjük, amik nemcsak szépek, de jó ragaszhatóak is tiszta felületre (fára, fémre, műanyagra, üvegre, stb).

Az online tervező program segítségével kisebb, vagy nagyobb méretű matricákat is megtervezhet, az egy sorostól, akár az öt sor szöveget tartalmazó méretig is. A megtervezett matricák árait a mérettől, alapanyagtól és bonyolultságtól függően rugalmasan kalkulálja a varázsló programunk.

A tervezés folyamata bármikor megszakítható, mert csak az utolsó lépésnél kerül véglegesítésre az Ön által tervezett matrica megrendelése.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS