Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Pont32 Fogászat és Szájsebészet
Link azonosító 13665
Cím Pont32 Fogászat és Szájsebészet
Url http://www.pont32-fogaszat.hu/
Leírás A Pont32 Fogászati és Szájsebészet kellemes környezetben, magasan képzett fogorvosokkal és asszisztensekkel várja a betegeket és a szép mosolyra vágyókat. Budapest könnyedén megközelíthető részén, Budán a XI. kerületben, pár száz méterre a Móricz Zsigmond körtértől találhatjuk meg a Pont32 Fogászat és Szájsebészetet. A rendelő tömegközlekedéssel, gyalog és kocsival is egyszerűen elérhető. Fájdalommentes, professzionális kezelésekre számíthatunk itt, igazi minőségi fogászati ellátásra természetesen a páciensek kéréseit és igényeit szem előtt tartva. A Pont32 Fogászat és Szájsebészet szolgáltatási a következőkből áll: az esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, implantológia, szájsebészet, gépi gyökérkezelés, mosolytervezés, szájhigiénés kezelés és a fogászati röntgen. A kezeléseket modern német gyártású kezelőegységekkel, valamint a legújabb kezelési módszerekkel végzik a fogorvosok és dentálhigiénikusok, akik több nyelven beszélnek a külföldi betegek ellátását megkönnyítve.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak fogászat   szájsebészet
Dátum May 4, 2018
Kapcsolattartó neve Nándoki Nóra
Email Email küldés Nándoki Nóra
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. A mosószóda manapság
  A szintetikus mosószerek feltalálása a háborúhoz köthető. Akkor jöttek rá, hogy ez sokkal praktikusabb, mint szappannal mosni, azóta elterjedt.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Planetbio webshop
  Az általunk forgalmazott termékek, organikus gazdálkodásból származnak, így a legjobb minőséget képviselik. Az ősi kultúrákban világszerte közismert volt ezeknek a növényeknek a gyógyító hatása.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Hallókészülékekről.
  Amennyiben szükséged van tanácsokra a hallókészülékekkel kapcsolatosan, akkor jó helyen jársz. A honlapon a hallókészülékek helyes használatáról írunk.
Kategória:   Élet/Egészség


4. akupunktúra
  Minden sportágban ott van a sérülés veszélye. Izomhúzódás, rándulás fájdalmak. Akupunktúrával segíthetünk ezen. Budai akupunktúra rendelőnkben felgyorsíthatjuk felépülését!
Kategória:   Élet/Egészség


5. Egészséges mikuláscsomag
  Webáruházunk széles választékkal várja Önt ahol megtalálhatóak vitaminok, táplálékkiegészítők, kozmetikumok, takarításhoz szükséges tisztítószerek. Most meglepetéssel is készültünk, szezonálisan vásárolható nálunk mikuláscsomag, mely nem csak egészséges hanem van kifejezetten vegán és diabétesz csomagunk is. Gyerekeknek meglepetés LEGO-val. Mindenki számára legyen örömteli a karácsony ünnepe.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS