Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Tools Control Laboros Kalibrálás
Link azonosító 13650
Cím Tools Control Laboros Kalibrálás
Url https://toolscontrol.hu/meroeszkoz-kalibralas/
Leírás Minőségi kalibrálás, mérőeszköz hitelesítés, műszer felülvizsgálat szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek közel 15 éve. Szolgáltatásaink elérhetőek Magyarországon és a környező országokban számos területen. Amennyiben laboros felülvizsgálatra, eszközök hitelesítésére szorul, a Tools Control Kft. biztosan tud segíteni. Számtalan cég választja szolgáltatásainkat elsősorban az autóiparban, azonban elérhetőek vagyunk a vízi, vasúti és légi közlekedés területén is.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak kalibrálás   hitelesítés   felülvizsgálat   eszközkzelés
Dátum Apr 26, 2018
Kapcsolattartó neve Tools Control Kft.
Email Email küldés Tools Control Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Motorblokk, alkatrészek korszerű felülettisztítása
  SZÓDABIKARBÓNA ÉS FINOM-SZEMCSESZÓRÁSA
az ipar vezető felülettisztító technológiája

Piacvezető technológiánkkal vállaljuk:

felnik
gépjármű karosszéria
motorblokk
gépalkatrészek

teljes körű tisztítását, rozsda, ráégett szennyeződés és festékeltávolítását.

A FELÜLET SÉRÜLÉSE NÉLKÜL, egy lépésben TISZTÍT, ZSÍRTALANÍT szükség esetén RÉTEGET ELTÁVOLÍT!
Kategória:   Vállalkozás


2. Villanytűzhely bekötés Budapest
  A korszerű elektromos tűzhely a konyha ékessége. Elegáns, tiszta, könnyen kezelhető és környezetbarát. Cégünk kedvező áron rövid határidővel elvégzi a villanytűzhely bekötése Budapesten és környékén.
A villanytűzhely gyártója csak akkor vállal garanciát, ha egy villanyszerelő csatlakoztatta a ház vagy lakás villamos hálózathoz, és a szakszerű bekötés meglétét jótállási jegy pecsételésével igazolja.

Villanytűzhely bekötés díj kialakítása attól függ milyen távolságra van tőlünk, és mennyi ideig tart a bekötés. Kérjük, hogy e-mail-ben, vagy itt az űrlapon, vagy telefonon kérjen árajánlatot a bekötés előtt.
Kategória:   Vállalkozás


3. 16 amper - villanyszerelési anyagok
  A 16 Amper a villanyszerelési anyagok webáruháza. Villanyszerelési anyagok, műszaki cikkek, erőáramú termékek széles skálája található webshopunkban, úgy mint kisautomata doboz, transzformátor, fi relé, kismegszakító, kábelcsatorna, valamint tömszelence és mágnesszelep mind mind nagy választékban, olcsó árakkal és akciókkal. Villanyszerelési anyagokat tartalmazó webáruházunkból online rendelés lehetséges nagy projektekhez is, akkor is ha gégecső, kábel, vezeték, kábelcsatorna kell, esetleg peremkapocsra, relére lenne szükség, de végálláskapcsoló, fogyasztásmérő, csengő, villanykapcsoló, konnektor, dugvilla vagy elosztó is könnyedén rendelhető. A szakemberek számára villanyszerelési szerszámokat és elektronikai műszereket is forgalmazunk, de emellett háztartási termékek, hosszabbítók, lámpák, izzók, alkatrészek, korszerű LED-es megoldások, ampermérő online rendelésére is megoldást kínál villanyszerelési anyagokat forgalmazó webáruházunk. A 16 Amper villanyszerelési anyagok online áruháza a legjobb márkákat forgalmazza, csak hogy néhányat említsünk pl. a Schneider Electric (Prodax), Tracon Electric, a Legrand, Finder, Elmark, valamint a Hensel, OBO, Siemens vagy a Philips.
Kategória:   Vállalkozás


4. Rágcsálóirtás és Rovarirtás
  Rovarirtással, rágcsálóirtással és terménygázosítással foglalkozó vállalkozás Debrecenben. Kártevőirtással kapcsolatos munkákat az ország egész területén vállalnak.
Kategória:   Vállalkozás


5. Riasztó villanyszerelés intelligens hagyományos tűzjelző hurok biztonsági kamera hálózat beléptető t
  Szelektrovill teljeskörű épületvillamosság több mint 20 éve. A villanyszereléstől a riasztóig, a biztonsági kamerától a beléptetőig a kapu telefontól a számítógép hálózatig
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS