Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Hegylánc Fogadó
Link azonosító 13598
Cím Hegylánc Fogadó
Url https://hegylancfogado.hu
Leírás A Hegylánc Fogadó Sótonyban két-, illetve háromágyas szobákkal várja a Kemeneshát békés csendjében kikapcsolódni, illetve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vízében megmártózni vágyó vendégeit.
A hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) készítünk menüt, melyet igény szerint akár ki is szállítunk. Vendégeink étlapunk gazdag választékából is kedvükre fogyaszthatnak. Konyhánk a hagyományos magyaros ételeken (húsleves, bográcsgulyás, pörkölt, stb.) és klasszikusokon (csülök, urasághegyi sertéskaraj, hortobágyi húsos palacsinta, stb.) túl vegetáriánus ételeket (rántott camambert, rántott trappista, salátatálak, stb.), gyermekételeket (Némó tányér, natúr csirkemellfilé mosolygós burgonyával, stb.), nemzetközi specialitásokat (bolognai spagetti, kebap tál, pizza, stb.) és különleges, több fő részére gazdagon összeállított tálakat (Fogadó-tál, Hegylánc-tál, Csülök-tál, stb.) is kínál.
Panziónk és éttermünk gyermekbarát eszközökkel és szolgáltatásokkal (babaágy, etetőszék, fürdetőkád, gyermekételek, játszótér, stb.) a gyermekes családok számára is felhőtlen kikapcsolódást kínál.
Fogadónk családi és céges rendezvények, baráti összejövetelek és lakodalmak lebonyolítására is alkalmas (50-60 főig), fogadónk tetőterében pedig igény szerint szállást is tudunk biztosítani. Vállaljuk családi és céges rendezvények (meleg, illetve hidegtálas) ételbeszállítását is.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak fogadó   panzió   szobafoglalás   étterem   menü   Sótony   Sárvár
Dátum Mar 25, 2018
Kapcsolattartó neve Nagy Arnold
Email Email küldés Nagy Arnold
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Leeds
  Leeds útikalauz képgalériával: látnivalók, nevezetességek, várostörténet, kultúra, sport, közlekedés.
Kategória:   Utazás


2. Queen´s Court Hotel and Residence***** Budapest
  Queen´s Court Hotel and Residence***** - Budapest legújabb kizárólag lakosztályokkal rendelkező‘ business szállodája.
Kategória:   Utazás


3. Bologna, Emilia-Romagna
  Bologna Olaszország híres északi városa, Emilia-Romagna központja. A Pó folyó és Appeninek szomszédságában, a Reno és a Sŕvena folyók között terül el a Pó-síkság területén.
Kategória:   Utazás


4. Erzsébet-utalvány elfogadóhelyek
  Erzsébet-utalvány elfogadóhelyek

Megkapta már munkáltatójától Erzsébet-utalványát? Oldalunkon egyre bővülő számmal találhatja meg azokat az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyeket, ahol felhasználhatja. Kereshet csomag ajánlataink, programajánlataink között megfelelő szálláshelyet. Az ország tájegységei között könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget. Az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyek kategorizálva vannak, boltok, áruházak, éttermek, szálláshelyek között kereshet.
Kategória:   Utazás


5. Nyírségi Turistavarázs - programok, információk
  Turisztikai információs portálunkon fontos információkat, híreket és családbarát programajánlatokat gyűjtöttünk össze a Nyíregyházára és a Nyírségbe látogatóknak.
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS