Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Muditayoga - Dinamikus jóga Budán
Link azonosító 13592
Cím Muditayoga - Dinamikus jóga Budán
Url http://www.muditayoga.hu
Leírás A jóga stresszoldó, és számos pozitív egészségtani hatással is bír, gyakorlásával megteremthetjük belső harmóniánkat. A budapesti Muditayoga jóga stúdió oktatói segítenek mindez elérésében. Akár az astanga vinyasa, a dynamic flow, vagy például a gerincjóga mellett döntesz, az eredmény nem marad el. Bárki jelentkezhet hozzájuk nemre, fizikai állapotra és korra való tekintet nélkül. Bővebb információért tekintsd meg a jóga stúdió weboldalát!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak jóga budapest   jóga buda   jóga
Dátum Mar 22, 2018
Kapcsolattartó neve Czapári Edit
Email Email küldés Czapári Edit
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. SAS Aikido
  A SAS edzései nyújtják az egyik legjobb testmozgási lehetőséget azoknak, akik meg akarják tanulni az önvédelmet, növelni állóképességüket. Az edzéseket több korosztálynak képzett mesterek tartják.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Hajhosszabbítás
  Hajhosszabbítás, hajdúsítás garanciával, elérhető áron! Modern hajhosszabbító technikák, minőségi póthajak, észrevétlen hajhosszabbítások. Hajhosszabbítás, hajdúsítás felsőfokon!
Kategória:   Szépség/Wellness


3. Plantágó patika - Vásároljon kényelmesen!
  Vásároljon sorban állás nélkül kényelmesen, a Plantágó online gyógyszertárából! A patikában megrendelt terméket néhány napon belül kézhez veheti, és így kis sem kell mozdulni a vásárláshoz.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Egyedi vászonkép nyomtatás saját fotóból
  Cégünk két évtizedes tapasztalattal a háta mögött elindította online áruházát, ahol az általad csatolt fotóval igényes vászonképet rendelhetsz a nap 24 órájában. A minőség számunkra is nagyon fontos, így néhány ingyenes szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. Bár a vászonképek fix méretekkel rendelhetők, egyedi igényeitekkel is keressetek minket bátran. A képek megrendelhetők keretezhető vászonfotóként és egyből a falra helyezhető vakrámára feszített vászonképként egyaránt. Országos kiszállítás, magas minőség, garancia!
Kategória:   Fotó


5. Gyógyhatású szerek kutyáknak és macskáknak
  Az állatgyógyászatban használatos gyógyhatású készítményeket egyre szélesebb körben alkalmazzák a hagyományos állatgyógyszerek mellett. Népszerűségének egyik legfontosabb oka, hogy a természetes alapú szereket egymással kombinálva alkalmazva sem járnak mellékhatásokkal. Az Energyvet készítmények hatása már évek óta bizonyítottan segít házi kedvenceink egészségének megőrzésében és a betegségek legyőzésében. Weboldalunkon számos esetleírás és kezelési útmutató megtalálható, kattintson kedvence egészségéért!
Kategória:   Állat/növény


6. Európai póthajak remek áron a Póthaj Centertől
  Kereskedésünk magas minőségű és magánszemélyek számára is elérhető árú európai import póthajakat kínál tartós és alkalmi hajhosszabbításokhoz. Szakembereknek és viszonteladóknak folyamatos árukészletet, és nagyobb rendelési mennyiség esetén további árengedményt biztosítunk. A póthajak legkedvezőbb áron nyers (festetlen) copfban vásárolhatók meg kilogrammos kiszerelésben. Szalonoknak és szakembereknek többféle hajpótláshoz előkészítve, a kívánt színre festve kínáljuk hajainkat. Az általunk forgalmazott póthajak az olcsó keleti hajakkal ellentétben többször is felhelyezhetők. A megfelelő ápolást betartva akár több évig is hordatók. Tekintsd meg a Póthaj Center kínálatát, ha minőségi póthajat szeretnél, elérhető áron!
Kategória:   Szépség/Wellness


7. Muditayoga - Dinamikus jóga Budán
  A jóga stresszoldó, és számos pozitív egészségtani hatással is bír, gyakorlásával megteremthetjük belső harmóniánkat. A budapesti Muditayoga jóga stúdió oktatói segítenek mindez elérésében. Akár az astanga vinyasa, a dynamic flow, vagy például a gerincjóga mellett döntesz, az eredmény nem marad el. Bárki jelentkezhet hozzájuk nemre, fizikai állapotra és korra való tekintet nélkül. Bővebb információért tekintsd meg a jóga stúdió weboldalát!
Kategória:   Élet/Egészség


8. Tenno Fotó Debrecen
  Fotó és ajándék. Fényképezőgépek és tartozékok, távcsövek és diktafonok széles választéka kedvező áron. A debreceni Fuji Foto Centrum szolgáltatásait igénybe veheti 4 szaküzletben és online.
Kategória:   Fotó


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. A propolisz egészségügyi előnyei.
  A propolisz egy teljesen természetes anyag, amelyet részletesen ismerhetjük meg a honlap linkjére kattintva, valamint ma már könnyedén beszerezhetjük bioboltokból. Antioxidáns hatásai mellett képes az égési sérülések, fekélyek és sebek kezelésére, továbbá a fogszuvasodás ellen is kiválóan alkalmaz. A propolisz képes a rákos és betegs sejteket is megújítani, regenerálni.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Mikrorostos gél emésztési problémákra
  Teljes béltisztítás, méregtelenítés kíméletesen, kicsiktől az idősekig az egész családnak. Látogasson el a mikrorost.info oldalra, ahol minden fontos információt megtalál a Hummel Mikrorostos Gélről.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Paleolit Táplálkozás és Diéta
  A paleolit diéta egy igen egyszerű életmód, melynek lényege, hogy bizonyos típusú ételeket száműzünk az étrendünkből.A neolit ételek mellőzése mellett kizárólag növényi olajat használunk (olivaolaj, avokádóolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, mogyoróolaj) kizárólag fűvel táplált állatok húsát esszük (vagy vadhúsokat) illetve állatok zsírját fogyasztjuk
A paleolit táplálkozás lényege tehát annyi, hogy a bevitt élelmiszerek legyenek mentesek a modern anyagoktól és a mikrotápanyagoktól.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Citromfű gyógyhatásai, előnyei.
  Az egyik legrégebb óta felhasznált gyógynövények között ismert a citromfű, amely elsősorban hatékony nyugtató tulajdonságai miatt alkalmazott. Beszerezhető illóolaj és tea formájában is. A citromfű nyugtató hatása mellett baktérium-, vírus- és gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Egészséges terhesség hétről hétre
  Iratkozz fel az „Egészséges terhesség hétről hétre” c. e-mail sorozatra, amelynek keretein belül hétről hétre nyomon követheted a terhesség alatt a testedben zajló folyamatokat.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS