Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Pizza Paradiso Debrecen - pizzarendelés
Link azonosító 13588
Cím Pizza Paradiso Debrecen - pizzarendelés
Url http://pizzaparadiso.hu
Leírás Debrecen legújabb Pizéériája megnyílt a kedves vásárlók és rendelők számára. Vadiúj éttermünkben jobbnál jobb pizzákat készítünk samott téglás kemencében sütjük a legjobb alapanyagokból, mint például itáliai 00-ás pizzaliszt, hámozott olasz paradicsomból készült pizzaszósz, pármai sonka, és természetes a négy legkiválóbb pizzára való sajt: gorgonzola, feta, parmezán és mozzarella!
Próbáld ki még ma, rendelj és fizess online bankkártyával a Pizza Paradisoban! A házhozszállítás ingyenes Debrecen egész területén.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak pizzarendelés   debrecen   házhozszállítás
Dátum Mar 22, 2018
Kapcsolattartó neve Kiss Richard
Email Email küldés Kiss Richard
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Trimex Bt.
  Kész gyros hamburger, pizaa gyártás
Büféáruk széles választéka.
Kategória:   Gasztronómia
Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Kézműves csemege
  A Kézműves csemege oldalon élelmiszereket, ételeket, italokat rendelhetünk.
Kategória:   Gasztronómia


3. Gokart Cafe Kávézó és Étterem - Budapest
  Gokart Cafe Kávézó és Étterem Budapesten gokartpályával és lézerharccal. Céges rendezvények, osztálytalálkozók rendezése.
Kategória:   Gasztronómia


4. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia


5. Tündérkonyha Étterem
  A Tündérkonyha egy önkiszolgáló gyorsétterem Szegeden, ahol mind a magyaros, mind a mediterrán ízek kedvelői megtalálhatják számításukat.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS