Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Ellenőrzött használt telefonok
Link azonosító 13583
Cím Ellenőrzött használt telefonok
Url http://www.kingtel.hu/iphone-szerviz
Leírás A Kingtel már több mint 10 éve foglalkozik okostelefonok adásával és vételével, valamint szervizeltetésével. A használt telefon vásárlás kockázata könnyen kiküszöbölhető, amennyiben egy megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereket alkalmazó cégtől vásároljuk meg őket. Ha vásárolni szeretnél, látogass el a Kingtel oldalára, ahonnan gyorsan és egyszerűen, házhozszállítással rendelheted meg a telefonodat. Ha eladni szeretnél, vagy szervizeltetni szeretnéd a mobilodat, látogass el az egyik szaküzletünkbe, ahol sorban állás nélkül, azonnal kiszolgáljuk ügyfeleinket!
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak telefon   okostelefon   szerviz
Dátum Mar 14, 2018
Kapcsolattartó neve Kingtel
Email Email küldés Kingtel
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Tárhely.eu
  A Tárhely.eu egy olyan szerver szolgáltatásokat biztosító cég, mely egyedülálló a hazánkban, elit szolgáltatásnak számít, mely nagy hangsúlyt fektet a szervertermének biztonságára - egy banki széfet alakítottunk át erre a célra, itt őrizzük a szervereinket. Teljes ellátottságot biztosítunk a gépeknek: a fizikai körülmények megteremtése mellett, mely alatt az optimális hőmérsékletet értjük, biztosítjuk az áramellátást, a gyors internetet, és a napi 24 órás megfigyelést is.
Célunk, hogy ügyfeleink számára korrekt áron magas minőségű szolgáltatást biztosítsunk.
Kategória:   Internet


2. Ypson - minden egy helyen
  Az Ypson honlapja úgy funkcionál, mint egy virtuális pláza, ahol mindent beszerezhet: ruházati kellékek, elektronikai eszközök, élelmiszerek stb.
15 nagyobb és számos alkategóriába rendeztük a kínálatunkat, hogy Önnek mindössze pár percébe kerüljön mire rátalál a kívánt termékre.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Logosz Cégcsoport - tárgyaló bérlés
  A Logosz Cégcsoport biztosítja az ügyfelei, vállalkozók számára a tárgyaló bérlés lehetőségét.
A legtöbb vállalkozónak, akik nem rendelkeznek önálló irodával és tárgyaló teremmel, alkalmankénti tárgyalásait egy zajos étteremben, vagy saját otthonában kell lefolytatnia. A Logosznál arra törekszünk a különféle szolgáltatásainkkal, hogy segítsük a vállalkozókat abban, hogy 1. a munkát el tudják különíteni a magánélettől, 2. és hogy könnyítsünk azokon a terheiken, melyek nem kapcsolódnak szervesen ahhoz a céges tevékenységhez, ami miatt vállalkozásba kezdtek.

Technikailag teljesen felszerelt tárgyalóinkban biztosítjuk az Önök számára a megfelelően bútorozott és berendezett tárgyalót, flip-charotot, wi-fi-t, projektort, vetítővásznat, valamint hűtővel és italokkal felszerelt teakonyhát és légkondicionálót a tárgyalók kényelme érdekében.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. BiztosKész - munkaközvetítés
  A BiztosKész állásközvetítéssel foglalkozik. Budapesti és szegedi székhellyel rendelkezünk, és az ország egész területén foglalkozunk munkaerős szervezéssel.
Cégünk különlegessége, hogy nem csak diákmunkát, és felnőtt munkát közvetítünk, hanem nyugdíjas munkát is.
Kategória:   Állás


5. Árcédula.hu - Árak összehasonlítása
  Az árcédula.hu-ra különféle webshop-ok/partnerek regisztrálnak, és töltik fel a termékeiket.
Átlátható kategóriákba rendezett kínálatunkban könnyedén kereshetnek a nálunk vásárlók, akik számára azért előnyös a felület használata, mert összehasonlíthatják a termékeket ár és szállítási idő szerint. Ha megtalálták a számukra kedvező termékajánlatot, átnavigáljuk őket az eredeti webshop oldalára, azaz a partnerhez.

A partnereink számára pedig azért lehet hasznos az árcédula oldala, mert potenciális vevőket szerezhetnek. A kattintások után kimutatást végzünk, amit grafikonok formájában megmutatunk nekik. Emellett pedig figyelemmel kísérhetik a konkurens cégek ajánlatait is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


6. Ellenőrzött használt telefonok
  A Kingtel már több mint 10 éve foglalkozik okostelefonok adásával és vételével, valamint szervizeltetésével. A használt telefon vásárlás kockázata könnyen kiküszöbölhető, amennyiben egy megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereket alkalmazó cégtől vásároljuk meg őket. Ha vásárolni szeretnél, látogass el a Kingtel oldalára, ahonnan gyorsan és egyszerűen, házhozszállítással rendelheted meg a telefonodat. Ha eladni szeretnél, vagy szervizeltetni szeretnéd a mobilodat, látogass el az egyik szaküzletünkbe, ahol sorban állás nélkül, azonnal kiszolgáljuk ügyfeleinket!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


7. Modern lakópark Budapest szívében, a Ha11erben!
  A Haller utcában épülő lakópark számos előnnyel rendelkezik majd:
1. Kiváló közlekedés: Számos buszjárat megközelíthető az utcából, ezen kívül pedig a pár percre található a Nagyvárad téri metrómegálló és a 4-6-os villamos vonal megállója is.
2. Modern zöldenergiás fűtésrendszer.
3. 66 különböző alaprajz alapján tervezték, összesen 256 lakás lesz a parkban.
4. A közösségi élmények és a kényelmes lakóparki élet is adott lesz a lakók számára: közösségi tereket hoznak létre a park területén, számos üzlet nyílik majd a lakások alatt a földszinten, így egyszerűbb lesz a bevásárlás is.

A Hallerben újraértelmeződik a lakóparki életet fogalma. Ez a forgalmas belvárosi élet és a kellemes, kényelmes közösségi élet kombinációja.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


8. Vásároljon babkocsit a Mamillától!
  A Mamilla egy budapesti bababolt, ahol olyan különleges babakocsikat forgalmazunk, melyek garantáltan megfelelnek majd a szülői igényeknek, és életkörülményeknek. A babakocsik vásárlásakor korábban leginkább azt tartották szem előtt, hogy a gyereknek minél kényelmesebb legyen a jármű - ez számunkra is evidencia, viszont azt is fontosnak tartjuk, hogy az adott kocsi a szülők igényeinek is megfeleljen, és hogy az ő kényelmüket is szolgálja. Honlapunkon egy gyorsan kitölthető teszt segítségével könnyen eldöntheti, hogy mely babakocsink a legmegfelelőbb az Ön számára.
Kategória:   Utazás


9. Best Make Up Store
  A Best Make Up Store a leghíresebb külföldi sminktermékeket hozta el hazánkba.
A nálunk elérhető márkák ( ELLIS FAAS, DERMACOL, KARAJA …) mind megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is.
Ha honlapunkon vásárol, részesülhet rendszeres akcióinkból, ha pedig ellátogat belvárosi üzletünkbe, smink tanácsadásban részesülhet, valamint kipróbálhatja a termékeket.
Kategória:   Szépség/Wellness


10. Special Construct Építőipari Kft
  A Special Construct Kft. főprofilja a lőtt beton technológiával történő szerkezetmegerősítés. A technológiát többek közt partfalak megerősítésére, telefon- és elektromos kábelhálózatok építésére, fektetésére, csarnokok, sportlétesítmények, áruházak szerkezetépítésére használják.
Kategória:   Vállalkozás


11. Használtan is minőségi játékok!
  A videojatekbolt.hu oldalon játékok széles választéka tárul a vásárlók szemei elé. A videojáték szaküzletben mindent megtalálhatnak a vásárlók, amire csak a "gamer"-ré váláshoz- és ami a teljeskörű szórakozáshoz kell: konzolokat, játékokat kiegészítőket.
Akár használtan is beszerezhetők egyes játékok, ez esetben sem kell aggódnia a vásárlónak, mivel az üzletben dolgozó szakemberek letesztelték a játékokat, és garantálják azok épségét.
Kategória:   Szórakozás


12. Logosz Cégcsoport – székhelyszolgáltatás
  A Logosz Cégcsoport a cégalapítás mellé biztosítja a székhelyszolgáltatás lehetőségét is. A székhelyszolgáltatás a kézenfekvőbb és legegyszerűbb megoldás a hivatalos, céges ügyintézés kezelésére.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


13. Logosz Cégcsoport – minden ami cégügy
  A Logosz Cégcsoportnál számor cégügyekkel kapcsolatos szolgáltatás közt válogathat. Egyrészt már a legelső lépésben, a cégalapításban is segítjük, és tanácsokkal látjuk el az új ügyfeleinket. A cégnél dolgozó jogi- és gazdasági szakemberek útmutatása és tanáacsai szerint segítünk abban, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg.
Foglalkozunk még Cégalapításon kívül Cég adásvétellel és Cégmódosítással is. Ezt kiegészítendő a Székhelyszolgáltatásunkkal nem csak a céglétrehozásban segítjük önt, hanem a fenntartásban is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Telemontázs Bt.
  A Telemontázs Bt. kaputechnikai berendezések, biztonságtechnikai eszközök, riasztók forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg teljes kínálatunk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. MR16 LEDek a Ledolcsóbbtól
  A vállalkozásunk kínálatában kifogástalan minőségű Led szalagok is megtalálhatóak. Az árucikkeinkre 1 és 2 évig tartó garanciát vállalunk. Emellett egyéb világítástechnikai megoldásoakt is kínálunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Nyíregyháza új hírportálja
  Nyíregyháza új hírportálja. Nyíregyháza, Szabolcs Szatmár Bereg Megye és megyén túli hírek, információk.
Akciók, nyeremények játékok.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Civertan Grafikai Stúdió webáruháza
  A Civertan Grafikai Stúdió web áruházában légi fotókkal, Magyarország nevezetességeivel, fotográfiával, grafikával, várakkal, kastélyokkal kapcsolatos termékeket találhatunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Költöztetés Budapesten
  Költöztetés Budapest területén olcsón, gyorsan, hétvégeken és ünnepnapokon is. Megbízható személyzet, dobozos autók.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS