Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A zöld tea hatásai és előnyei.
Link azonosító 13567
Cím A zöld tea hatásai és előnyei.
Url http://zold-tea.hu/a-tea-valtozatai
Leírás A zöld tea egy nagyszerű és sokoldalú termék, amely pozitív hatással van az egészségre, továbbá fontos szerepet játszik a súlycsökkenésben is. Könnyedén beszerezhető ma már kapszula formájában, amely rendszeres fogyasztásával hatékonyan csökkenthető a súlyfelesleg, valamint méregteleníthető a szervezet is. A zöld tea emellett kiváló élénkítő termék is.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak zöld tea   zöld tea kapszula  
Dátum Mar 8, 2018
Kapcsolattartó neve Tóth Virág
Email Email küldés Tóth Virág
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Fogorvosi tömőanyagok
  Keresse a fogorvosi tömőanyagokat és egyéb fogászati segédeszközöket és fogorvosi műszereket a Front-Dentnél!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Méhpempő és teherbeesés
  A méhpempő vitaminokban, aminosavakban és fehérjékben nagyon gazdag természet adta tápanyag, a méhpepő különleges tulajdonságú. Ideális méhkészítmény a természetes táplálkozáshoz.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Laica vízszűrő kancsó a tiszta és finom vízért.
  A Laica vízszűrő kancsó környezetkímélő és nem utolsó sorban pénztárca barát megoldás, amennyiben szeretnénk otthonunkban is tiszta, egészséges és finom vizet fogyasztani. A pet palackos víz vásárlása nem igazán kedvez a pénztárcánknak, valamint a környezetünknek sem, azonban a Laica vízszűrő kancsó használatával védhetjük a környezetet és spórolhatunk is.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A masszázs eredete és története
  A masszázst az emberiség már az ősidők óta alkalmazza. A legrégebbi feljegyzések Kr.e. IV. századi Indiából származnak. Főleg sebesült katonák gyógyítására alkalmazták asszíriaiak, perzsák, babilóniaiak és más ősi keleti népek. Magyarországon Mátyás király (1443 - 1490) udvarában un. dögönyözők végeztek hasonló gyakorlatokat, de igazán népszerűvé a Török megszállás idején vált. Később előtérbe került az orvostudományban a gyógymasszázs az első tudományos alapokra épülő feljegyzéseket egy svéd vívó Pehr Henrik Ling írta mellyel megteremtette a modern gyógymasszázs alapjait. Innen ered a svédmasszázs elnevezés. Mai napig használják a sérülések utáni regeneráció elősegítésére, illetve hétköznapi fájdalmak és stressz enyhítésére. Masszázzsal kapcsolatos további információkért keresse a Hársfa masszázs szalon honlapját.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A porcok egészségének támogatása.
  A porcok védelme és egészségének fenntartása érdekében fontos a megfelelő táplálkozás, hiszen bizony sok esetben a rossz táplálkozás miatt károsodnak a porcaink. Nem is beszélve a túlsúly okozta károkról, legyen szó nagyobb, vagy akár kisebb súlyfeleslegről, mindkét esetben nagy terhet ró a porcokra.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS