Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




vadhús
Link azonosító 13566
Cím vadhús
Url http://www.fagyasztottvad.hu
Leírás Miért éppen vadhús? Ki ne ismerné és ki ne kóstolta volna meg a vaddisznó pörköltet netán a sült őzgerincet. Bár a főzés és a sütés kicsit több szakértelmet igényel, mint a háztáji baromfi vagy a sertéshúsok elkészítése, amennyiben túl vagyunk az első két próbálkozáson akkor vadhúsból olyan ízletes ételeket készíthetünk amely után megnyalja mind a tíz ujját a vendégünk. Ízletes és finom, egészséges és egyedi ízvilág vár ránk, amennyiben a vadhúsok felé fordulunk...
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak vadhús   vaddisznó   fagyasztott vad
Dátum Mar 7, 2018
Kapcsolattartó neve linkfal
Email Email küldés linkfal
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Paleo termékek
 
Kategória:   Élet/Egészség


2. TEK Kineziológia tanácsadás
  A transzgenerációs epigenetikus kineziológia egy olyan készség, személyiség és képességfejlesztő módszer, amely pedagógiai és pszichológiai módszereket tartalmaz, így komplex módszereggyüttesként segít az életvezetési problémák megoldásában. A tanácsadás egyéni alkalmain izomteszteléssel teszteljük a hozott élethelyzet hátterében lévő érzelmeket, hitrendszereket, melyeket feloldva érzelmi stresszoldást végezve új neuron kapcsolódásokat hozunk létre az agyban, így gyógyítva saját múltunkat. Az oldás során a fókusz végig a jelenenen és az abból nyíló jövőn van, hiszen egy célért dolgozunk: Kiegyensúlyozott, boldog, egészséges mindennapokért!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Magnézium jótékony hatásai.
  A magnézium egy ásványi anyag, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Többféle szerepet is ellát a szervezeten belül. A magnézium ugyanis segíti a pihenést, az izmok megfelelő összehúzódását és a fehérjék termelését egyaránt. Továbbá fontos szerepet játszik a csontritkulás és a cukorbetegség kialakulási kockázatát, valamint az energiatermeléshez is szükséges tápanyag.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Nőkorszak
  A nőkorszak.hu egy igazi hétköznapi nőknek szóló oldal.Minden olyan témát érint a rovatokon belül, ami egy nőt foglalkoztathat. Naprakész információkat szolgáltatunk kultúr rovatban, legyen szó filmről, színházi darabról, vagy az éppen aktuális világnapokról. A pletykák és a sztárvilág kedvelő megtalálják a kedvükre valót a bulvár rovatban, azonban nem pusztán tipikus bulvárhíreket szolgáltatunk, hanem olyan érdekességeket, melyek nem köszönnek vissza, minden hírkereső oldalon. Mindig aktuális téma a sport, az egészséges étkezés, vagy az éppen aktuális diéták, ezekről az életmód rovatban olvashatnak. Sokan megfeledkeznek arról, hogy a nők a munka, és gyermeknevelés mellet az ügyintézésben is remekelnek. Éppen ezért, egyedülálló módon, nagy hangsúlyt fektet, a Nőkorszak a hivatali ügyekre is, ahol olyan információkat oszt meg, mint a NAV különleges nyitvatartása, külföldön született gyermek magyar anyakönyvének ügyintézése stb. Minden nőt érdekel az ezotéria, a napi horoszkóp, illetve minden ami gyermekkel, családdal kapcsolatos. Éppen ezért a Nőkorszaknak külön rovata van gyerek,szerelem, ezotéria témában. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a gyermek rovatra,hiszen egy Nőt mi érdekelhetne jobban, mint saját gyermeke, illetve annak az életben való boldogulása. Azonban ezek nem csak légből kapott bölcseletek, hanem a Nőkorszak bizony a gyerekek saját véleményeit, gondolatait is közli bizonyos témákban. Emellett segít megtalálni a tökéletes hétvégi programot, akár gyermekkel kirándulnának, akár párjukkal romantikáznának. Nagyon színes palettát kínál sors rovatában is, melyben a léleksegítő cikkeken át, rengeteg érdekes tudnivalót olvashatnak a múlt Női alakjairól, akikről kevesen tudnak, ugyanakkor valami egészen érdekeset, vagy maradandót alkottak.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Információk az ördögnyelv jellemzőiről.
  Az ördögnyelv a konjakgyökér nevezetű növényből származik. A honlapra kattintva részletesen ismerhetjük meg a jellemzőit, tulajdonságait. Az ördögnyelv elsősorban méregtelenítésre alkalmazott termék, de a fogyókúrázók körében is ismert. Emellett az ördögnyelv gyógyászati előnyökkel is bír. Kattints a további részletekért!
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS