Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Mélybölcsős trailer – nemzetközi fuvarozás
Link azonosító 13539
Cím Mélybölcsős trailer – nemzetközi fuvarozás
Url http://www.bautrans.hu/hu/eszk%C3%B6zeink/kozuti-jarmuszerelvenyek/melybolcsos-t
Leírás A mélybölcsős járműveink többsége a bölcső elején – a hattyúnyaknál – a fel-/lerakodás idejére szétakasztható. A nagyméretű önjáró munkagépek, mezőgazdasági gépek külső mobil rámpa vagy emelt szintű rakodó nélkül be tudnak állni a bölcsőbe. Ez jelentősen megkönnyíti, valamint gyorsabbá, biztonságosabbá teszi a szerelvényre történő fel-/lejárását.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak nemzetközi fuvarozás
Dátum Mar 1, 2018
Kapcsolattartó neve Bau-Trans
Email Email küldés Bau-Trans
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Krisztina Aukciósház
  A Krisztina Aukciósház számos régi különlegesség aukcióra bocsátásával foglalkozik. Elsősorban papírrégiségek, dokumentumok, bélyegek találhatóak meg
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. betonvágás Nagykőrös
  Betonvágás Nagykőrösön. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Fa bejárati ajtó, fa nyílászárók
  Borovi fenyőből készült fa bejárati ajtók, fa nyílászárók készítése, egyedi méretekre gyártva. Felületkezeléssel vagy natúr változatban is rendelhető.
Ajtóinkat igény szerint be is építünk, lehetőség van bontás nélküli ajtócserére is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. betonvágás Budakeszi
  Betonvágás Budakeszin. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Fészek eltávolításával együtt végzett darázsirtás
  A darázsirtás akkor válhat esedékessé, ha lakása környékén elszaporodtak már a darazsak, melyek pusztán a jelenlétükkel veszélyt tudnak okozni; ilyenkor a lehető legrövidebb úton-módon érdemes tőlük megszabadulni. Az imént felvázolt eset gyakorta előfordul, hiszen a darazsak kiváltképpen szeretnek lakóépületek körül fészket kialakítani, főképp a faltalálkozásoknál, az ablaktokoknál és a padláson - a lényeg, hogy védett helyen legyen a fészek, és az ember (és így a táplálék) se legyen túlságosan messze. Túlnyomóan három darázsfaj honos országunkban: a lódarázs, a kecskedarázs és a német darázs. A darázsirtás elvégzéséért mindenképpen forduljon szakemberekhez, hiszen így az biztosan hatékony lesz! Nagyon fontos, hogy az irtás megfelelő módszerrel történjen, és hogy a fészkeket is eltávolításra kerüljön, hiszen az eredményesség nagyrészt ezen múlik. Az IrtóTriónál jobb csapatot erre a feladatra keresve sem találhatna!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS