Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




IrtóTrió, ha rovarirtás kell!
Link azonosító 13483
Cím IrtóTrió, ha rovarirtás kell!
Url http://irtotrio.hu/szolgaltatasaink/rovarirtas/
Leírás Aki kutyát tart a lakásban, az biztos találkozott már bolhával. Elég levinni sétálni a kis kedvencünket, hogy az állat összeszedjen mindenféle kéretlen vérszívót, amit aztán annak a rendje és módja szerint haza is hoz. Van, hogy csak néhány nap múlva vesszük észre a dolgot, amikor a kis kedvencünk már keservesen vakaródzik. Ekkor általában már késő, lakásunk ugyanis tele van bolhával. Hiába fürdetjük a kutyánkat és bolha mentesítjük, ha a szőnyegben vagy bútorkárpitban megbúvó egyedek visszafertőzhetik. Az egész lakásunkra kiterjedő rovarirtás szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk ezektől a vérszívó rovaroktól! Hasonló kellemetlenséggel jár az ágyi poloska is. Lehetünk mi akármilyen tiszták, ha használt bútort vásárolunk, amin megbújik a poloska, akkor máris bekerült az otthonunkba. Ha kellemetlenségünk támad bármilyen rovarral, hívjuk az IrtóTrió csapatát, akik speciális vegyszerekkel tesznek rendet ott, ahol szükséges!
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak rovarirtás   IrtóTrió
Dátum Jan 18, 2018
Kapcsolattartó neve Vanyur Olivér
Email Email küldés Vanyur Olivér
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Eladó ingatlan a Balatonnál
  Készpénzes ügyfeleink részére keresünk-kínálunk eladó ingatlanokat, ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton környékén, a Balaton-felvidéken. Eladóknak az ingatlan nyilvántartásba vétele, Vevőknek az ingatlan címe ingyenes. Vállalom különféle eladó ingatlanok, házak, lakások, nyaralók, üdülők, telkek, vízparti, panorámás ingatlanok szakszerű közvetítését a Balaton északi, a Balaton déli partján, a Balaton környékén, a Balaton-felvidéken. Ingatlan eladóknak a nyilvántartásba vétel, ingatlan vevőknek az eladó ingatlan címe ingyenes. Részletek: 06-30-218-0000
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Nemzetközi költöztetés
  Nemzetközi költöztetés alkalmával a csomagokat úgy kell elkészíteni, hogy azok alkalmasak legyenek arra, hogy a költöztetést végző cég biztonságosan el tudja szállítani majd a kiszállítási helyre épségben érkezzen meg.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Horgászklub.eu
  Kiváló horgásztermékeket vásárolhatunk, illetve apróhirdetéseket, írásokat olvashatunk horgászat témából a weboldalon.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Olcsó DVD
  DVD olcsón, következő napi házhozszállítással. Az üzletben emellett más elektronikai, irodai kiegészítők is rendelhetőek.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Áruvédelem
  Áruvédelmi rendszerek és kiegészítő termékek forgalmazása. Öntapadós áruvédelmi címke (soft label) többféle méretben és színben és formában. Leszedő mágnes áruvédelmi címkéhez, csipogóhoz. Lopásgátló stoplock displayes kínált termékek megvédéséhez. Címke deaktiváló készülék, áruvédelmi címke megsemmisítő. Áruvédelmi kapuk, monó és dual rendszerben.
Cégünk 2008 óta foglalkozik áruvédelmi rendszerek kereskedelmével és áruvédelmi rendszerek telepítésével, üzemeltetésével és szervizével. Debreceni telephelyen vagyunk megtalálhatóak, de a Kelet-Magyarországi rész teljes területén tevékenykedünk. Vannak áruvédelmi rendszereinka dunántúlon és külföldön is. Az amersec áruvédelmi rendszerei európai gyártótól európai gyárban készülnek. Megfelelnek az európai unió hatályos előírásainak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS