Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
naturanet
Link azonosító 1347
Cím naturanet
Url http://www.naturanet.hu
Leírás naturanet.hu - Kérdések és válaszok külső és belső természetünkről - Élj természetesen!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak egészség élet
Dátum Sep 29, 2009
Kapcsolattartó neve Sütő Gyöngyi
Email Email küldés Sütő Gyöngyi
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Unicornis Egészségforrás Alapítvány
  Az Alapítvány célja az egészségkárosodott és fogyatékos emberek komplex fejlesztése, gyógyítása a gyógytorna, gyógylovaglás, természetgyógyászat módszereivel, és a mentális segítségnyújtás. Az alapítvány nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, a természet szeretetére, védelmére való nevelésre, az egészséges emberek egészségmegőrzésére, szabadidős sport- és kulturális tevékenységére. Az alapítvány égisze alatt működik az UNICORNIS Lovasterápia és Lovasközpont a Vas megyei Balogunyomban. Központunk – mind tevékenységét, mind képzett lóállományát és szakembergárdáját illetően – nemzetközileg elismert, egyedülálló intézmény, ahol a lovasterápia a fő tevékenység. A lovasterápia mindhárom ágát képzett szakemberek végzik. Legfőképp értelmi és mozgássérült, autizmussal élő, kommunikációs, viselkedési, pszichés és tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek várják a segítségünket. Tapasztalataink szerint a lovak segítségével a terápiás cél irányában történő fejlesztés hatásfoka 25-50%-os. A lovak fizikai, neurológiai, pszichés és szociális hatásait használjuk fel fejlesztésre, mindig egyéni fejlesztési terv készítésével. A végleges állapotú sérültek számára lehetőség van parasport edzésekre, versenyzésre is. A központ a hazai lovasterapeuta képzés gyakorlati oktatóhelye. Programjainkon – lovas farsang, gyermeknap, lovas táborok, Unicornis Lovas Nap, Parasport verseny – nagy hangsúlyt fektetünk az integrációra, a sérült és egészséges lovasok együttműködésére.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Medbiotech Diagnosztika - teljes kivizsgálás
  Válassza teljes körű kivizsgálásunkat, ahol 1 órán belül fényt derítünk egészségügyi problémáinak okaira debreceni magánrendelőnkben!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Matuzsálem
  Erős méregtelenítő és fiatalító hatás a Matuzsálem tabletta segítségével! Az étrendkiegészítők között páratlan ez a készítmény, melynek egyedülálló hatékonyságát vizsgálatok igazolják.
Kategória:   Élet/Egészség


4. CityDent Budapest Esztétikai Központ
  A CityDent Fogászat Budapest V. kerület központjában rendkívül kellemes környezetben várja pácienseit. Szakképzett orvosaink várják, jelentkezzen be hozzánk online időpontfoglaló felületünkön!
Kategória:   Élet/Egészség


5. Szolárium Blog - Szoláriumozásról nem csak szoláriumozóknak
  A Szolárium blog nem csak a szoláriumozás szerelmeseinek szól. Elkalandozunk a tudomány legmélyebb bugyraiba, csokorba szedjük a szoláriumozás, napozás, barnulás tárgykörébe tartozó témákat
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS