Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Villanyszerelő Vállalkozó
Link azonosító 13429
Cím Villanyszerelő Vállalkozó
Url http://www.villanyszerelo-vallalkozo.hu/erintesvedelem-hirek/
Leírás Érintésvédelem

Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.

Az MSZ 172[1][2] szabványt a 2364 szabványsorozat váltja fel. MSZ HD 60364-4-41:2007 szabvány, az MSZ EN 61140- ből átvett, áramütés elleni védelemre vonatkozó két alapvető fogalmat határoz meg:
1. Az “alapvédelem” (basic protection) szakkifejezést a “közvetlen érintés elleni védelem” szakkifejezés helyett (a korábbi, sok évtizedes hazai szóhasználattal „érintés elleni védelem”).
– Az áramütéses balesetek egy része úgy következik be, hogy az ember (közvetlenül, vagy szerszámon, segédeszközön keresztül) általában a kezével üzemszerűen feszültség alatt álló (szabványos elnevezéssel: ”aktív”) részt érint, ugyanakkor nem szigetelő talajon áll, vagy más testrészével földpotenciálon lévő fémrészhez ér.
2. A “hibavédelem” (fault protection) szakkifejezést a “közvetett érintés elleni védelem” szakkifejezés helyett (a korábbi, sok évtizedes hazai szóhasználattal „érintésvédelem”).
– Az áramütéses balesetek nagy része úgy következik be, hogy a balesetes a villamos szerkezet olyan részét (úgynevezett „test”-ét) érinti meg, amely üzemszerűen feszültségmentes, de hiba (testzárlat) következtében feszültség alá kerül.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak érintésvédelem
Dátum Dec 5, 2017
Kapcsolattartó neve Montvai Ádám
Email Email küldés Montvai Ádám
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Genex Zrt. Klíma berendezések on-line shopja.
  A GENEX Zrt. a klímapiac minden területén minőségi termékeket és rugalmas szolgáltatást kínál, mindezt magas műszaki színvonalon.
Kategória:   Vállalkozás


2. HP utángyártott tintapatron - Olcsó, de minőségi
  A HP utángyártott tintapatron a legkelendőbb nyomtatókellék a jelenlegi piacon. Hihetetlenül sok HP nyomtatót adnak el, és ezekhez természetesen a tintapatron utánpótlást is biztosítani kell. Az eredeti patron viszont hihetetlenül drága lehet, akár már rövid távon is. Szerencséjére erre is van megoldás, mégpedig az utángyártott tintapatron (mely nem összekeverendő az utántöltöttel). Sokkal olcsóbb, mint az eredeti, és a minősége ugyan olyan, mivel ugyanazokból az alkatrészekből készülnek, csak nem az eredeti gyártó által.
Kategória:   Vállalkozás


3. NAGY ENDRE | belföldi és nemzetközi fuvarozás, szá
  Nagy Endre belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítás, költöztetés, áruszállítás. Nemzetközi, belföldi fuvarozás, áruszállítás magánszemélyeknek, cégeknek.
Kategória:   Vállalkozás


4. Cégalapítás Győr
  Kft, Bt. és egyéb cég alapítása ügyvéd által Győrben és környékén
Kategória:   Vállalkozás


5. Karszalagcentrum
  A karszalagok mára elengedhetetlenné váltak minden olyan rendezvényen és intézményben, ahol fontos a precíz számontarthatóság és ellenõrizhetõség.

A vendégek és a látogatók pontos, ellenőrizhető követésére és számontartására kínáljuk a világ legelterjedtebb módszerét.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS