Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Scio-Eductor hivatalos oldal
Link azonosító 13346
Cím Scio-Eductor hivatalos oldal
Url https://www.scio-eductor.com
Leírás Cégünk a budapesti alapítású Mandelay Kft, melyet a Scio, az Eductor és az EAD rendszerek fejlesztőjeként és disztribútoraként ismernek világszerte. Mindennek megálmodója és elindítója Desiré Dubounet (Prof. Nelson) kvantumfizikus volt. Termékeinkkel ma már jelen vagyunk mind az Egyesült Államokban, mind Európa piacain, de a fejlődő országokban is. A gördülékeny használatot és a folyamatos fejlődést minden évben világszintű szakmai konferenciák megrendezésével támogatjuk. Húsz éves szakmai múltunkkal a biofeedback szakértőinek számítunk a piacon, portfóliónkban a kezdetektől fogva hitelesített, bevizsgált orvostechnikai eszközök szerepelnek. Megbízható orvos-szakmai háttérünkkel, komplex diagnosztikai és terápiás rendszereinkkel és hitelesített termékeinkkel állunk ügyfeleink szolgálatába és segítjük munkájukat. Hisszük, hogy minket választva Ön nem csak egy komplex rendszert vásárol meg, hanem ezzel együtt lehetőséget is kap egy minőségibb életre. Cégünk hátterében egy profi, segítőkész csapat áll, akikhez bármikor bizalommal fordulhat!
Kategóriák Szépség/Wellness
Kulcsszavak biofeedback   scio   eductor   scio készülék
Dátum Oct 11, 2017
Kapcsolattartó neve Császi András
Email Email küldés Császi András
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szépség/Wellness kategóriában
1. Köröm műköröm
  A műköröm viselése már teljesen elterjedt a hölgyek körében. Napjainkban már külön köröm építő szalonok, vagy más néven műkörmösök készítik a műkörmöket. A műköröm már nem csak alkalmi viselet.
Kategória:   Szépség/Wellness


2. Hasplasztika
  Szülést vagy nagyobb súlyváltozást követően a hasi területen lokális súlytöbblet alakulhat ki, és az ezzel sok esetben együtt járó lógó bőr bizonyos helyzetekben problémát jelenthet. Zavaró például sport közben, de megnehezíti a ruhaválasztást, és önértékelési problémákat is okozhat. A hasplasztika lehetőséget nyújt a megereszkedett bőr és a felesleges zsírszövet eltávolítására, a has megjelenése feszesebbé tehető.
Kategória:   Szépség/Wellness


3. Körömdíszítés webshop
  Igazán szép körömdíszek a Géllakk webshop hatalmas kínálatában. Online boltunk oldalán nagyon sok kitűnő minőségű és alacsony árú műkörmös alapanyagokat rendelhet.
Kategória:   Szépség/Wellness


4. Spinnersport - futópadok
  A futópados edzésnek sok előnye fedezhető fel, mint például a zsírégetés és az alakformálás Biztos lehet benne, hogy üzleteinkben a legjobb futópadokat találja meg ami kapható az európai piacon.
Kategória:   Szépség/Wellness


5. Bevált módszerek fogyókúrázóknak
  Képzeld el, hogy milyen jó lenne, ha fogyókúrázás közben lenne egy személyi edződ, aki fogja a kezedet és ellát hasznos tanácsokkal.
Ugye a Te fogyásodat is elősegítené?
Kattints a linkre
Kategória:   Szépség/Wellness




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS