Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Koenzim q10 jótékony hatásai.
Link azonosító 13297
Cím Koenzim q10 jótékony hatásai.
Url http://q10-koenzim.hu/
Leírás A q10 koenzim egy csodaszer, amelynek tulajdonságait részletesen ismerhetjük meg a cikkek segítségével. Fogyasztásával növelhető a teljesítmény és az állóképesség, élénkítő hatásai mellett pedig antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Segítségével normalizálható a vércukorszint, valamint csökkenthető a vérnyomás és a fogyás is támogatható.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak q10   koenzim q10   q10 koenzim  
Dátum Sep 11, 2017
Kapcsolattartó neve Varga Erzsébet
Email Email küldés Varga Erzsébet
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Speedfitness
  Ön is szertne minél hamarabb megszabadulni felesleges kilóitól? Akkor most azt tanácsolom, hogy próbálja ki nálunk a speedfitnesst!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Szívinfarktus, szívritmuszavar
  Minden a szívinfarktus és a szívritmuszavar tárgyköréből, tapasztalt szakorvosok által.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Nádor utcai fogászati magánrendelő
  Ha fogorvosi magánrendelést intézne Budapest belvárosában, akkor nézzen be a Nádor Dentalhoz! A fogorvosi magánrendelések korszerű, elegáns környezetben folyna.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Munkavédelmi tanácsadás
  Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Gyermekhelyezés kérdései
  A gyermekhelyezés kérdései: melyik szülő jogosult a gyermek nevelésére? Mi alapján dönt a bíróság a gyermekelhelyezés kérdésében? Csak az anya esélyes arra, hogy a gyermekelhelyezés kérdésében javára dőljön el a vita? Ki határozhatja meg a gyermek életpályáját? Akinél a bíróság elhelyezi a gyermeket, mindenben dönthet a gyermek sorsával kapcsolatban?
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS