Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Precíziós CNC megmunkálás
Link azonosító 13232
Cím Precíziós CNC megmunkálás
Url http://cncfemmegmunkalas.com/cnc-megmunkalas
Leírás A CNC megmunkálásról már nagyon sokat hallhatunk, hiszen ez a szó elég gyakran ismétlődik a köznyelvben. Hozzá nem értőként gyakran azonban nem vagyunk tisztában néhány dologgal, és szívesen informálódnánk a CNC megmunkálásról valakitől.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak CNC megmunkálás
Dátum Jul 14, 2017
Kapcsolattartó neve 1 CNC
Email Email küldés 1 CNC
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Puma Tools
  Társaságunk a Puma Bridge Bt. PUMA TOOLS fantázianév alatt professzionális kéziszerszámok, műhelyfelszerelések, garázsipari berendezések,autóipari célszerszámok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik
Kategória:   Vállalkozás


2. BTT fordítóiroda, angol szakfordítás
  A Business Team Translations fordítóiroda a legkiválóbb angol szakfordítást kínálja külföldi és hazai ügyfeleinek. Minőségünket jelzi, hogy cégünk ISO 9001:2009 minősítésű tanúsítvánnyal rendelkezik a tolmácsolás, lektorálás és szakfordítás területén. Titkunk, hogy kizárólag magasan kvalifált szakfordítókat alkalmazunk. Kollégáink munkájával az alábbi nemzetközi cégek voltak megelégedve:
Shell
ERSTSE
Lufthansa
ASUS
Procter & Gamble
Angol szakfordításunkhoz kiemelten ajánlott a lektorálás. Külön lektorálási szolgáltatásunkat kimagaslóan tapasztalt anyanyelvi és szakmai lektor kollégáink végzik, akik folyamatosan ellenőrzik a forrásnyelv és célnyelv szövegét, hogy fordítása a legszigorúbb elvárások igényeit is kielégítse.
Sürgős fordításunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem csak a gyors, de a minőségi fordítást is megkövetelik. Csúcstechnológiás szervereinknek köszönhetően akár 40 lektor, fordító és terminológus dolgozhat projektjén folyamatosan. Weboldalunkon azonnali egyedi szolgáltatást kérhet tőlünk.
Kategória:   Vállalkozás


3. Bögre
  Hallott már szóróajándékozás gyakorlatát? Nálunk akármit fellel, amit csak keres, céges ajándék kategóriában. A nálunk kapható termékeket, az Ön által választott céges felirattal látjuk el. Tegye egyedivé eserny?jét, táskáját, sapkáját. még ma. Keresgéljen webáruházunkban mi min?séget biztosítunk Önnek!
Kategória:   Vállalkozás


4. Raktárirányítási rendszer WaProM - QLM.
  A QLM WaProM raktárirányítási rendszer segítségével az áru átvételétől a kiszállításig minden folyamati lépés mérhető. Egy hatékony és kiszámítható megoldás a raktározási folyamatok támogatására. A QLM a raktárirányítási rendszer mellett biztosítja a dokkoló rendszert, a targoncát és a raktári állványokat is.
Kategória:   Vállalkozás


5. NAGY ENDRE | belföldi és nemzetközi fuvarozás, szá
  Nagy Endre belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítás, költöztetés, áruszállítás. Nemzetközi, belföldi fuvarozás, áruszállítás magánszemélyeknek, cégeknek.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS