Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 149
Állat/növény 142
Asztrológia/Ezotéria 40
Autó/motor 510
Bank 65
Biztosítás 113
Divat/Ruházat 354
Élet/Egészség 1655
Fotó 128
Gasztronómia 270
Gazdaság 269
Gyermek 208
Internet 548
Kereskedelem/Szolgáltatás 3845
Kert 173
Lakás/Lakberendezés 935
Oktatás 492
Szépség/Wellness 423
Szervezetek 36
Szórakozás 781
Utazás 436
Vállalkozás 741
Energetikai tanúsítvány
Link azonosító 13231
Cím Energetikai tanúsítvány
Url http://www.pannonmuhely.hu/energetika/energia-tanusitvany.php
Leírás Az energetikai tanúsítás során megismerheti épületének energetikai minőségét, osztályát, így energiatudatos döntést hozhat például egy adott épület megvásárlása során. Amennyiben az épület nem teljesíti a követelményértékeket, abban az esetben a tanúsítónak javaslatot kell tenni a szükséges energia-megtakarítást eredményező, ill. energiahatékonyságot növelő intézkedésekre. Ezáltal a tulajdonos rövid és hosszútávon ütemezheti a szükséges építészeti és gépészeti korszerűsítéseket.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak energetikai tanúsítvány   energetikai tanúsítás
Dátum Jul 14, 2017
Kapcsolattartó neve Lengyel Nándor
Email Email küldés Lengyel Nándor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Euro-Unior Fűtéstechnika Kft.
  Az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. elsősorban kazánok, fűtőelemek forgalmazásával és kiépítésével foglalkozik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. kárpitos-bútorkárpitozás
  Közel 11 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával.
Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Lakás/Lakberendezés
Vállalkozás


3. Eladó és bérelhető ipari ingatlanok
  Bérelhető ipari ingatlanokkal és iparterületekkel foglalkozunk. Ezek között van néhány eladó terület is. Tekintse meg ajánlatainkat, melyeket honlapunkon találhat meg folyamatosan bővülő listánkban.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. HTML5 Bannerkészítés
  Bannerkészítést vállalunk, minden méretben, ahogy az ügyfél kívánja, és annyi mutációban. HTML5 bannerekre szakosodtunk, melyeket fel lehet használni akár Google Adwords Display hirdetésekhez.
Adwords hirdetések kezelésben több mint tíz éves tapasztalatunk van, több munkatársunk is rendelkezik Google képesítéssel, de van Google bannerkészítő képesítésünk is, mely szinte egyedülálló az országaban!
A HTML5 bannerek előnye, hogy ugyanolyan mozgásra képesek mint a flash bannerek, csak azzal a különbséggel, hogy minden plattformon tökéletesen megjelennek. A HTML5 bannerek tökéletes képi minőségt tudnak Önnek mutatni, sőt még vektoros képet is láthatunk némely hirdetésben.
Nagyobb hatékonysággal hirdethet, ha animált mozgó HTML5 bannereket használ,bizonyított tény, az átkattintási érték nagyobb az ilyen bannereknél. Miért is? Mert az , hogy emberi szem a mozgásra figyel, észrevesszük azt ami mozog és odanézünk, ami által az Ön bannereire figyelnek a felhasználók!
Válassza ki weboldalunkon melyik kedvező áru csomag illik jobban Önhöz. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően tudunk tanácsot adni, hogy az Ön kampánya igazán sikeres legyen.
Az Ön terméke vagy szolgáltatása kiemelkedő a piacon? Akkor az animált mozgó bannerekkel Ön megelőzheti konkurenseit vetélytársait, és piacvezetővé válhat. Egy ilyen banner persze akkor működik jól, ha az üzenete eljut a célközönséghez. Ezért kell magát a banner alapjait jól megtervezni, hogy mondanivaló legyen a középpontban és felhívja magára a figyelmet. A bannernál az is fontos, hogy kattintásra ösztönző legyen, kíváncsiságot és érdeklődést keltsen a felhasználóban, és magában azt mondja, igen ez kell nekem! Innentől kezdve pedig a weboldal feladata, hogy ebből a látogatóból partner legyen!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Weblap, webshop, blog készítés, SEO
  Több éves gyakorlattal vállalkozom weblapok, webshopok, blogok megvalósítására és ezek kereső optimalizálására, online marketingjére
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS