Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Eu-Struktúra építészet, építőipar
Link azonosító 13207
Cím Eu-Struktúra építészet, építőipar
Url http://www.eustruktura.hu/
Leírás Cégünk fő profilja az építészeti és szakági tervek szerinti kivitelezési munkák megvalósításának mérnöki támogatása. Magán megrendelőknek, önkormányzatoknak, gazdasági társaságoknak végzünk saját beruházásaik megvalósításához építészeti tervezést, műszaki előkészítést, kivitelezés lebonyolítást, műszaki ellenőrzést.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak építőipari kivitelezés   térvezés
Dátum Jul 3, 2017
Kapcsolattartó neve Paizs Tamás
Email Email küldés Paizs Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. energetikai tanúsítvány
  Energetikai tanúsítvány készítése Budapesten adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz a helyszíni szemlétől számítva 1-2 munkanapon belül.

Mit mutat meg az energetikai tanúsítvány?
Az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire. A tanúsítvány megmutatja, hogy milyen szintű az adott épület energiahatékonysága. A tanúsítványban, általános esetben az épület éves energiafogyasztását hasonlítják össze (minden energiafajtát az előállításhoz szükséges primer energia váltószámmal korrigálva) egy ugyanolyan méretű, alakú és rendeltetésű épület energiafogyasztásával, amelyik éppen megfelel a jogszabályban rögzített pillanatnyi energetikai követelményeknek. A skála a legkedvezőbb „AA++” kategóriától a legkedvezőtlenebb „JJ” kategóriáig terjed. A „CC” kategória a mindenkori energetikai követelményszintnek éppen megfelelő épületet vagy lakást jelenti.
Kategória:   Vállalkozás


2. Sortiment WC fülke és WC kabin forgalmazás!
  Magyarországon egyre több üzem épül, melyeknek meg kell felelniük az Európai Uniós elvárásoknak, szabályoknak. Minden üzembe szükség van vizesblokk helyiségekre az alapvető higiénia miatt, azonban sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a megfelelő minőségű, anyagú és kinézetű válaszfal, öltöző fülke, vagy mosdópult. A wcfulke.hu webáruházban olyan kínálatot talál, melyek minden igényt kielégítenek. Egyedi megrendeléseket is ki tudnak szolgálni. Ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretne árajánlatot kérni, akkor látogassa meg a weboldalt. Nem fogja megbánni!
Kategória:   Vállalkozás


3. FÉG szerviz, szakszerviz
  FÉG gázkészülékek és egyébb tüzeléstechnikai eszközök javítása, szervizelése. FÉG konvektorok, kazánok, cirkók beüzemelése és karbantartása. FÉG szervizpartner Budapest.
Kategória:   Vállalkozás


4. Sasszem Magánnyomozó Iroda | Magánnyomozás
  Magánnyomozó iroda megfigyelés, követés, hűtlenség bizonyítása, hűségteszt, környezettanulmány, próbavásárlás, információszerzés és számos magánnyomozó szolgáltatással áll a Megbízók rendelkezésére.
Kategória:   Vállalkozás


5. Minőségi bútor készítés
  Szeretne minőségi egyedi bútorokat? Látogasson el hozzánk.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS