Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Ásvány karkötő
Link azonosító 13178
Cím Ásvány karkötő
Url https://www.borostyanshop.hu
Leírás Minden hölgy kedveli a trendi ékszereket és kiegészítőket, akkor pedig különösen méltatjuk őket, ha még a szépségünk frissítéséhez vagy akár fejlesztéséhez is segédkeznek. Az ametiszthez és holdkőhöz hasonló féldrágakövekből, illetve drágakövekből csodás nyakláncok, karkötők és ékszerek alkothatóak. Megannyian érzékenyek a fémekre, ám az ilyen alapanyagú ásvány karkötők összeállíthatóak fém darabok kihagyásával is, kitérve ilyen módon a viszkető érzékenységi tüneteket. Az ametiszt az egyik legnépszerűbb féldrágakő, lévén, hogy fantasztikus lila árnyalatokban tündököl, ellazít és elcsendesít, segít a koncentrációban s ezáltal a napi stressz megszűntetésében. A holdkő a hölgyek gondjainak doktora, mivel optimális befolyással bír a hormonokra, az emócióra és kedélyállapotra. A csakra karkötők eléggé újak az ásvány karkötők családjában, ám annál izgalmasabbak. A csakra karkötő a testben örvénylő energiákat egyenlíti ki, a haloványakat serkenti, a túl erőseket harmonizálja. Az ásvány karkötők és a csakra karkötők egyformán a test-lélek egyensúlyát segítik korrigálni és megtartani, ezzel fejlesztve az immunrendszert.
Kategóriák Divat/Ruházat
Kulcsszavak ásvány karkötő   holdkő   Ametiszt
Dátum Jun 7, 2017
Kapcsolattartó neve United-press Kft
Email Email küldés United-press Kft
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Divat/Ruházat kategóriában
1. Rosegardenforkids
  Egyedi gyerekruha. Tökéletes keresztelőre, esküvőre. Elegáns organza, pamutszatén es tüll ruha. Hófehér, ekrü, púderrózsaszín vagy törtfehér színű. Átmeneti, puha kabátok púderrózsaszín vagy pasztell türkizkék színben. Különleges, elegáns tavaszi - nyári kislány blúzok minősítésű pamut anyagból.
Elegáns kisfiú keresztelő, esküvő és alkalmi ruhá - nadrág, mellény, hosszú vagy rövid ujjú ing. Ruháink divatos klasszikus darabok, Magyarországon rendelésre készülnek. Csak kiváló minőségű anyagok.
Kategória:   Divat/Ruházat


2. Egyedi eljegyzési gyűrűk készítése Budapesten
  A mintagyűrűk alapján kiválasztott egyedi arany vagy platina eljegyzési gyűrűjét méretre igazítjuk a Fatum Jewels budapesti ékszergalériájában.
Kategória:   Divat/Ruházat


3. Fürdőruha webshop - Dorien Fashion
  Kedvező árú fürdőruha webshop, termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak divatos bikinik, trikinik, tankinik és egyrészes fürdőruhák. Molett testalkatú hölgyeknek ajánljuk nagyméretű bikini, tankini kategóriánkat.
Kategória:   Divat/Ruházat


4. HasznaltBabaruha.com – Hello Kitty webáruház
  Jó minőségű használt és új babaruhák, gyerekruhák + Hello Kitty termékek.
Kategória:   Divat/Ruházat


5. Tökéletes kellék egy élményekkel teli nyárhoz!
  Ahogy melegszik az idő, úgy viselünk egyre kevesebb ruhadarabot. Nem csoda, hiszen a nyár, mint a legpörgősebb évszak a strandolásé, a nyaralásé, s természetesen a véget nem érő forró éjszakáké. Lényeges tehát, hogy mit hordasz az öltözéked alatt, azaz milyen fürdőruhát viselsz.
Kategória:   Divat/Ruházat




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS