Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A kárpitos szakma fontos
Link azonosító 13175
Cím A kárpitos szakma fontos
Url http://asztaloskarpitos.hu/karpitos.html
Leírás A kárpitos szakmát igazából egyáltalán nem szabad lenézni, ugyanis a folyamatos bútorszépítésnek köszönhetően egyfajta művészetről is beszélhetünk, amely remek dolog a hétköznapokban. Egy kárpitos szakember fel tud újítani úgy egy bútordarabot, hogy az ember észre sem venné, hogy az adott tárgy nem pontosan most jött ki a gyárból. A kárpitos szakemberre mindenképpen oda kell figyelni.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak kárpitos
Dátum Jun 7, 2017
Kapcsolattartó neve Szabó Dániel
Email Email küldés Szabó Dániel
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Deep Water Kft. - Készletellenőrzés
  Olyan vállalkozásra lenne szüksége, akik nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a hitelfedezetet képező eszköz, valamint árukészlet leltározással, nyilvántartással, illetve értékeléssel.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Magyar Adományozói Fórum
  A Magyar Adományozói Fórum független támogatókat tömörítő, egyesületi formában működő szakmai ernyőszervezet. Szolgáltatásai: csr stratégia, csr tanácsadás, konferenciák és kutatások.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Városfejlesztés Zrt.
  A Városfejlesztés Zrt több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Azért alapítottuk 21 évvel ezelőtt, SCET Magyarország Városfejlesztő Rt néven, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát.
Nemzetközi tapasztalataink alapján kialakítottuk, és elterjesztettük a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának bevált hazai tervezési és megvalósítási gyakorlatát, módszereit, szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeit, a megvalósítás orientált stratégiai tervezést, a komplex városfejlesztési akciótervek, akcióterületi tervek módszertanát, a városfejlesztő társaságokat. Eredményeink beépültek az integrált településfejlesztési stratégiák készítésének módszertanába és tartalmi követelményeibe.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Palett Shuttle állvány
  Félautomata raktározási rendszer, melyben a tömbtárolás és a részben automatizált ki- és betárolás összes pozitív oldalát magában hordozza. Drive-In raklapos állvány helyett is ajánljuk.

A ki- és betárolást egy félautomata kocsi végzi el, melynek működése rendkívül egyszerű és gyorsan megtanulható. A kocsi minimum egy targoncás munkavállaló teljesítményét elvégzi.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Masszázs Budapesten
  Szeretne kikapcsolódni? Szeretné jól érezni magát? Testi és lelki megújulásra vágyik? Akkor amit ajánlunk önnek az nem más, mint a masszázs!Jöjjön el a budapesti Gyógymasszázs Centrumba és frissüljön!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS