Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Magyar Tenger Vendéglő
Link azonosító 13159
Cím Magyar Tenger Vendéglő
Url http://www.magyar-tenger.hu/
Leírás A szombathelyi Magyar Tenger mint borozó elsőként 1970-ben nyitotta meg kapuit. A kis borozó és annak utódja, a Magyar Tenger Vendéglő ma már egy másodgenerációs étteremmé nőtte ki magát.
Több évtizedes múlttal rendelkező éttermünk szeretettel várja a hozzánk betérő régi és új Vendégeket. Légkondicionált különtermeink üzleti, baráti, családi találkozók kitűnő helyszínei. Ha házias finomságokra támad kedve, akkor a legjobb helyen jár, hiszen mi a tradicionális magyar konyha szószólói vagyunk, de a könnyebb étkekre vágyókra is gondolunk.
A vendéglőnk konyhájáról kikerülő Szalontüdő, vadas (ahogy Molnár Pista szerette), a Brassói (amit mi szűzpecsenyéből készítünk), a Milánói sertésborda és a Rántott velő éttermünk sikerételei közé tartoznak. Bízunk benne, hogy étlapunk széles választékából Ön is részese lehet egy kis kulináris kalandozásnak!
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak vendéglő   étterem   napi menü   Szombathely
Dátum Jun 6, 2017
Kapcsolattartó neve Molnár Henriett
Email Email küldés Molnár Henriett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Desszert - receptek, különlegességek
  Különleges desszert ötletek ünnepekre és hétköznapokra. Keresgélj torta és sütemény receptjeink között, készíts kekszeket vagy finom gyümölcsdesszerteket.
Kategória:   Gasztronómia


2. Nagyüzemi konyhai gépek
  Egy-egy háztartásban, vagy kisebb étteremben – könnyebben kísérleteznek a szakácsok jobbnál, jobb ételkülönlegességgel. Ha ugyanezt egy tömeges étkeztetésben is el szeretnék érni, már jóval nehezebb dolguk van. Egyrészt a hagyományok és a berögződött szokások jelentik az akadályt, másrészt az alapanyagok sem könnyen elérhetőek, hiszen egy-egy ételkülönlegességhez egzotikus hozzávalókat nagy mennyiségben felhasználni jóval bonyolultabb, nem beszélve a költségekről! Persze, ez korántsem jelenti azt, hogy a nagyüzemi konyha nem lehet más, illetve sokkal jobb az eddig megszokottnál! Napjainkban ugyanis elkezdődött egy jó irányú szemléletváltás az óvodai és iskolai étkeztetésben, ami nemcsak
Kategória:   Gasztronómia


3. Magyar-Molnár Pálinkaház
  A Magyar-Molnár Pálinkaház két család összefogásával valósult meg Szombathelyen. A főzde képviseli mindazon gondolatokat, amiket mi magunk is vallunk a minőségi pálinkakészítésről.
Célunk volt egy új, minőségi szemlélet bevezetése a pálinka-előállítás területén. Éppen ezért választottuk üzemünkbe a csúcstechnológiát képviselő, aromatornyos német lepárlóberendezést, amelyen kiemelkedően gyümölcsös párlatok születnek.
A pálinkaház első ütemben bérfőzdeként indult, jelenleg azonban már a bérfőzdei működés mellett saját pálinkakollekciót is előállítunk és értékesítünk. Termékeink minden cseppjében a gyümölcsös jegyek dominálnak, jó szívvel ajánljuk őket mindenkinek! Termékeink webshopunkon keresztül is megvásárolhatóak.
Kategória:   Gasztronómia


4. Cápa-Ker Kft. Haltelepítés, Halértékesítés
  Cégünk heti rendszerességgel lát el kereskedelmi egységeket minőségi, élő halakkal. Telephelyünk tároló tavaiban halászott halfajokat, különválogatva, méret és fajta szerint, a vevők igényeinek megfel
Kategória:   Gasztronómia


5. Takáts Zsolt - Dallmayr Pécs
  Takáts Zsolt - Dallmayr Pécs
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS