Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Inspirációk az élet minden területére
Link azonosító 13091
Cím Inspirációk az élet minden területére
Url http://www.szepelgo.hu
Leírás A Szépelgő ugyan a személyes blogok közé sorolandó, de fő vonalakban inspirációval foglalkozik. Igaz, ezt a témát rendkívül sokféle irányból közelíti. Klasszikus design témákat és összeállításokat készít, amik közé egy-egy DIY poszt is becsúszik. Előkerülnek írások utazásról, ünnepi és más szokásokról, és akár egy-egy történelmi kitekintés is belefér. Ám az érdekesebb bejegyzések, már kifejezetten a pozitív életszemlélet jegyében születtek, bár a Küldetés részben azt is kifejtette, hogy szeretne a valóság talaján maradni, talán éppen ezért néha elég kiosztósra sikeredett egy-egy bejegyzés. Például az Ördögi Valentin-nap című poszt, amiben összefoglalta miért nem szereti a rosszmájú megjegyzéseket a szerelmesek napja kapcsán, és megpróbált rávilágítani a mögöttes okokra is, bár szerencsére nem esett ki a szerepéből és megmaradt a személyes vélemény szintjén. Azonban Az ünnep helye a szívben van című bejegyzésében már elég komoly gondolatokat fogalmaz meg, szintén egyfajta tükröt tartva a fanyalgóknak. Van egy-két érdekes ötlet is, például az Anomália sztorik, amik hétköznapi, megtörténtén esetek az emberiesség és odafigyelés megnyilvánulásáról, valamint a Siker, kudarc, rögös út című sorozatnak ígért téma, ami egyfajta gyűjteménye annak, hogy milyen kudarcok előztek meg egy-egy legendás sikert. Még elválik, hogy megnyeri-e a közönséget ez a sokirányú inspirálódás, mindenesetre érdekes színfolttá válhat a személyes blogok táborában.
Kategóriák Internet
Kulcsszavak blog   inspiráció
Dátum Apr 21, 2017
Kapcsolattartó neve Szabó Niki
Email Email küldés Szabó Niki
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Internet kategóriában
1. InfoSzentendre.hu
  Az InfoSzentendre.hu információs pont, találkozási hely. Helyi, térségbeli és országos hírekről tájékoztat, bulvár, életmód és autós cikkekkel valamint játékokkal szórakoztat.
Kategória:   Internet


2. Szerver hosting, Tárhely bérlés,
  A Systech Global Kft. 2001-es indulása óta van jelen a magyar szerver hosting piacon, amelyen azóta meghatározó szerepet tölt be. Folyamatosan új fejlesztésekbe kezdünk, hogy lépést tudjunk tartani a nemzetközi server hosting piac kihívásaival, és ki tudjuk elégíteni ügyfeleink egyedi igényeit is. Az elmúlt évek fejlesztéseinek sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy nagy számú elégedett ügyfélkörrel rendelkezünk.
Kategória:   Internet


3. TotalNet Internet Solutions
  TotalNet Internetes Megoldások: webfejlesztés, webáruház, on-line marketing, fórumok, chat, blog, hírlevélküldő rendszerek, interaktív térképek, biztonságos bankkártyás fizetés, SEO
Kategória:   Internet


4. Kérdések és válaszok
  Gyakori kérdéseket megválaszoló közösségi portál. A "kérdezz-felelek" gyűjteménye jól strukturált oldalakon található, a válaszokat a felhasználók adják meg.
Kategória:   Internet


5. Profi rendszerga szolgáltatás, és rendszer felügyelet
  Profi rendszergazdát keres? Bizza profi rendszergazda kezébe informatikai rendszerét, hogy ne érjék meglepetések!
Kategória:   Internet
Kereskedelem/Szolgáltatás
Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS