Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




HTML5 Bannerkészítés
Link azonosító 13028
Cím HTML5 Bannerkészítés
Url http://www.5banner.hu/
Leírás Bannerkészítést vállalunk, minden méretben, ahogy az ügyfél kívánja, és annyi mutációban. HTML5 bannerekre szakosodtunk, melyeket fel lehet használni akár Google Adwords Display hirdetésekhez.
Adwords hirdetések kezelésben több mint tíz éves tapasztalatunk van, több munkatársunk is rendelkezik Google képesítéssel, de van Google bannerkészítő képesítésünk is, mely szinte egyedülálló az országaban!
A HTML5 bannerek előnye, hogy ugyanolyan mozgásra képesek mint a flash bannerek, csak azzal a különbséggel, hogy minden plattformon tökéletesen megjelennek. A HTML5 bannerek tökéletes képi minőségt tudnak Önnek mutatni, sőt még vektoros képet is láthatunk némely hirdetésben.
Nagyobb hatékonysággal hirdethet, ha animált mozgó HTML5 bannereket használ,bizonyított tény, az átkattintási érték nagyobb az ilyen bannereknél. Miért is? Mert az , hogy emberi szem a mozgásra figyel, észrevesszük azt ami mozog és odanézünk, ami által az Ön bannereire figyelnek a felhasználók!
Válassza ki weboldalunkon melyik kedvező áru csomag illik jobban Önhöz. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően tudunk tanácsot adni, hogy az Ön kampánya igazán sikeres legyen.
Az Ön terméke vagy szolgáltatása kiemelkedő a piacon? Akkor az animált mozgó bannerekkel Ön megelőzheti konkurenseit vetélytársait, és piacvezetővé válhat. Egy ilyen banner persze akkor működik jól, ha az üzenete eljut a célközönséghez. Ezért kell magát a banner alapjait jól megtervezni, hogy mondanivaló legyen a középpontban és felhívja magára a figyelmet. A bannernál az is fontos, hogy kattintásra ösztönző legyen, kíváncsiságot és érdeklődést keltsen a felhasználóban, és magában azt mondja, igen ez kell nekem! Innentől kezdve pedig a weboldal feladata, hogy ebből a látogatóból partner legyen!
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak banner   reklám   marketing
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Balogh Péter
Email Email küldés Balogh Péter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Légpárnás tasak
  Webáruházunk légpárnás tasak kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvére való méretű borítékot. Ráaádásul még arany színű borítékok is kaphatóak webáruházunk kínálatában!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Agárdi pálinka online vásárlás
  Weboldalunkon a legfinomabb, hagyományos eljárással készült Agárdi, Árpád és Gyulai pálinkák közül válogathat, melyeket kérésre házhoz is szállítunk. Saját főzésű szíverősítőre vágyik? Bízza ránk a cefre készítést, a palackozást és a pálinka címkéjének megtervezését egyaránt! Cégünk mögött több évtizedes tapasztalat és a hungarikumnak számító ital iránti valódi elköteleződés áll. Kóstolja meg Ön is ízletes, különleges barack-, ananász, alma- vagy éppen szilvapálinkáinkat, adja le rendelését kényelmesen online most!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Koltoztetunk.com
  Költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!
Legyen szó nehéz bútorokról, páncélszekrényről, zongoráról, cementes zsákokról, bármilyen teherről, mi elbírjuk. Hívhat lakáshoz, családi házhoz, irodához, telephelyre – bennünk nem csalódik. Több ezer költöztetésen, fuvarozáson vagyunk már túl, így tapasztalt, profi csapattal megyünk.
0-24-ig hívhatóak vagyunk, állunk rendelkezésére bármikor, gyorsan és olcsón , az ország egész területén, sőt, még országhatárokon túl is.
www.koltoztetunk.com
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Termékdíj tanácsadás
  Környezetvédelmi és hasznosítási tanácsadás
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Vállalkozás


5. Csuklópántok és karszalagok
  Válassza az Önnek legmegfelelőbb karszalagtípust! Rövidebb használatra a tyvek szalagokat ajánljuk, fesztiválokra és hosszabb viselésre a műanyag és a vinyl szalagokat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS