Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A propolisz egészségügyi előnyei.
Link azonosító 12981
Cím A propolisz egészségügyi előnyei.
Url http://propolis.hu/
Leírás A propolisz egy teljesen természetes anyag, amelyet részletesen ismerhetjük meg a honlap linkjére kattintva, valamint ma már könnyedén beszerezhetjük bioboltokból. Antioxidáns hatásai mellett képes az égési sérülések, fekélyek és sebek kezelésére, továbbá a fogszuvasodás ellen is kiválóan alkalmaz. A propolisz képes a rákos és betegs sejteket is megújítani, regenerálni.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak propolisz   propolis  
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Budai Réka
Email Email küldés Budai Réka
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Súlycsökkenés egészségesen.
  Amikor ránk tör a pánik, hogy nem férünk bele kedvenc ruháinkba, akkor az első, amihez nyúlunk az az éppen divatos diéta, azonban ezek hamis ígéretekkel hitegetik a fogyni vágyókat. Ha hatékonyan szeretnél súlyt csökkenteni, akkor elengedhetetlen lesz egy egészésges étrend kialakítása és követése, valamint a rendszeres testmozgás.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Dr. Takács Judit fogszakorvos
  Dr. Takács Judit fogszakorvos vagyok. Rendelőm Szombathely belvárosában, a Fő tér közelében található magánklinikán működik. Fogorvoshoz járni bizalmi választáson alapuló, ideális esetben hosszú távú, emberi kapcsolat. Ennek fő pillére természetesen a korszerű anyagokkal és módszerekkel végzett precíz kezelés, valamint a megbízható, pontos fogtechnikai háttér. Munkámban alapvető fontosságúnak tartom a pácienseim felé irányuló személyre szabott figyelmet. Előjegyzés alapján várom pácienseimet, ami percekre korlátozza a várakozást. Megfelelő időt fordítok az alapos és részletes tájékoztatásra, és szükség esetén fogtechnikus munkatársaimmal való személyes konzultációra is van lehetőség, hogy az igények és lehetőségek megtalálják egymást, és minden felmerülő kérdés megválaszolásra kerüljön. A kezelések ezáltal időben is pontosan tervezhetővé válnak, hisz saját időnk mindannyiunk számára érték.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Melyik a legjobb ginseng kapszula?
  Melyik a legjobb, legerősebb ginseng kapszula ami ma Magyarországon elérhető? Mik a legfontosabb kritériumok a vásárlói döntés meghozatala előtt. Ezeket a kérdéseket jártuk körbe.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Tetrobreath - Szájszag, szájápolás
  1994 óta a mai napig a Tetrobreath International úttörő munkát végez a rossz lehelet, és az ízérzési rendellenességek területén.
Kategória:   Élet/Egészség


5. infraszauna akció
  Szeret szaunázni, és gyógyulni egyszerre? Akkor válassza a szaunázás legmodernebb technikáját az infraszaunát. A levegő helyett a testünket melegíti fel szemben a hagyományos szaunákkal így intenzívebben fejti ki jótékony hatását, valamint nem terheli annyira a szervezetet. Látogasson el weblapunkra és ismerkedjen meg az infraszauna előnyeivel.
Ha bármi kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készségesen segítünk Önnek.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS