Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Tetőszigetelés, tetőjavítás országszerte
Link azonosító 12966
Cím Tetőszigetelés, tetőjavítás országszerte
Url http://www.teto-szigeteles.hu
Leírás Lapostető, palatető, cseréptető vízszigetelés, purhab hőszigetelés. Munkatársaink az ország bármely területén vállalják a tetőszigetelést. Csak környezetbarát, EU által engedélyezett anyagokkal dolgozunk. Ingyenes felmérés. 10 év garancia minden munkára. Vállalkozásunk 17 éves tapasztalat birtokában, számos referenciamunkával az ország területéről, megújult formában áll az Önök rendelkezésére legyen szó sík- és lapostetők bontás nélküli felújításáról, hő- és vízszigetelésről. Tapasztalt munkatársaink előtt nincs lehetetlen.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak tetőszigetelés   tetőjavítás
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Garti Kft.
Email Email küldés Garti Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Jouleing Raktártechnika
  Cégünk, a Jouleing kft. webáruháza emelés- és raktártechnikai eszközök internetes forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak kábelfeldolgozók, emelőgépek, szállítóeszközök.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Kvazar.cloud
  A Kvazar.cloud, korábbi nevén Kvazar-Micro CEE Kft., 2009-ben alakult meg, mint klasszikus informatikai nagykereskedés. A hagyományos nagykereskedelmi termékpaletta forgalmazójaként hamar felismerte, hogy a siker nem a processzorok, monitorok, jól bevált szoftverek kereskedelmi, logisztikai, és adminisztratív ügymeneteinek menedzselésében rejlik, hanem a hozzáadott értékben, hogy ne csak egy disztribútor legyen a sok közül.
A Kvazar 2012-ben elnyerte a Microsoft SPLA disztribútori szerződést Magyarországon, mellyel azóta is kizárólagosan rendelkezik.
Az újabb mérföldkő 2014-ben jött el, amikor a Microsoft cloud megoldásai kerültek fókuszba, ekkor lefektette a cloud üzleti modell alapjait. Kiderült, hogy a régi, klasszikus kereskedelmi megközelítés nem alkalmazható a Felhő üzletre, ezért megalakult a Kvazar üzletfejlesztési csapata, melynek komoly szerepe volt abban, hogy a Felhő termékek, konstrukciók terén komoly üzleti sikereket árjen el.
2016 mind szervezetileg, mind üzletileg kiemelt jelentőségű volt, ugyanis a Kvazar ebben az évben Microsoft CSP, azaz Microsoft Cloud Solution Provider szolgáltatás disztribútor/Indirekt Partner lett, melynek köszönhetően a Hosting és Cloud alapú üzleti modell kiteljesedhetett.
Így 2017-ben beértek a havi díjas, rugalmas IT megoldások, a szolgáltatásokon alapuló, egyedülálló módon automatizált és skálázható üzleti modell, amelynek köszönhetően már több, mint 10 000 volt a kezelt Microsoft CSP licencek száma.
2018-ban esett át a Kvazar a legjelentősebb változáson: cégneve Kvazar.cloud Kft.-re módosult, ugyanakkor erőteljesebb, megalapozott stratégiát alakított ki, amely megalapozta további sikerét, de fő fókuszában mindig is a partnerei, azaz Önök maradtak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Lamello Bútor - A minőségi bútor gyártója
  A Lamello Faipari és Kereskedelmi Kft. 1993-tól foglalkozik bútorgyártással. Termékskálánk elsősorban korpuszbútorokból épül fel. A termelés korszerűen felszerelt üzemünkben, Kaposváron folyik, mintegy 35 képzett szakember részvételével.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Lakás/Lakberendezés


4. DVD olcsón webáruház.
  Nálunk olcsón rendelhet üres írható CD, DVD, Blu-Ray lemez illetve memóriakártya, pendrive, merevlemez adathordozókat. A DVD, CD lemez mellett rengeteg kiegészítő rendelés lehetőségét biztosítjuk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Centrum
  Műanyag és fa nyílászárók forgalmazása, szerelése, cseréje. Árnyékolástechnika, redőny, szúnyogháló, reluxa.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS