Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




aerobic Budapest a Nyugatinál
Link azonosító 12964
Cím aerobic Budapest a Nyugatinál
Url http://www.nova-sun.hu/
Leírás Spóroljon hogy sportoljunk velünk
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak fitness terem Budapest   aerobic Budapest   fitness terem 13. kerület   aerobic 13. kerület
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Lőrincz Ottó
Email Email küldés Lőrincz Ottó
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Pajzsmirigy túl- és alulműködés
  Funkcionális vízcsalád salaktalanításhoz és az immunrendszer erősítéséhez. Tegye egészségesebbé mindennapjait, fogyassza egészséggel lúgos, oxigénes és szódavizeinket!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Amit érdemes tudni a kollagénről.
  A kollagén egy fontos fehérje, amely képes feszesen tartani a bőrt. Képes természetes módon termelődni, azonban az idő előre haladtával ez a folyamat lassul, így nélkülözhetetlenné válik a kollagén külső pótlása is. Azonban a kollagén nem csupán a bőr fiatalon tartásában játszik fontos szerepet, hanem nagy mértékben járul hozzá a mozgásszervek megfelelő működéséhez, épségéhez.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Ungvári Csaba Pszichológus
  Hellinger féle családállítás, egyéni családállítás, személyes tanácsadás.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A Huminiqum jótékony hatásai.
  A Huminiqum egy étrendkiegészítő család, amely teljes mértékben magyar, természetes alapanyagokkal, továbbá teljesen tartósítószer mentes. A Huminiqum kapszula és szirup formájában is beszerezhető, amely már egészen kisgyermekkor óta biztonságosan fogyasztható. Segítségével megerősíthető az immunrendszer, javítható a szellemi teljesítőképesség és pótolható a szervezet számára szükséges ásványi anyagok és nyomelemek.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Unicornis Egészségforrás Alapítvány
  Az Alapítvány célja az egészségkárosodott és fogyatékos emberek komplex fejlesztése, gyógyítása a gyógytorna, gyógylovaglás, természetgyógyászat módszereivel, és a mentális segítségnyújtás. Az alapítvány nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, a természet szeretetére, védelmére való nevelésre, az egészséges emberek egészségmegőrzésére, szabadidős sport- és kulturális tevékenységére. Az alapítvány égisze alatt működik az UNICORNIS Lovasterápia és Lovasközpont a Vas megyei Balogunyomban. Központunk – mind tevékenységét, mind képzett lóállományát és szakembergárdáját illetően – nemzetközileg elismert, egyedülálló intézmény, ahol a lovasterápia a fő tevékenység. A lovasterápia mindhárom ágát képzett szakemberek végzik. Legfőképp értelmi és mozgássérült, autizmussal élő, kommunikációs, viselkedési, pszichés és tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek várják a segítségünket. Tapasztalataink szerint a lovak segítségével a terápiás cél irányában történő fejlesztés hatásfoka 25-50%-os. A lovak fizikai, neurológiai, pszichés és szociális hatásait használjuk fel fejlesztésre, mindig egyéni fejlesztési terv készítésével. A végleges állapotú sérültek számára lehetőség van parasport edzésekre, versenyzésre is. A központ a hazai lovasterapeuta képzés gyakorlati oktatóhelye. Programjainkon – lovas farsang, gyermeknap, lovas táborok, Unicornis Lovas Nap, Parasport verseny – nagy hangsúlyt fektetünk az integrációra, a sérült és egészséges lovasok együttműködésére.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS