Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




AP-Transport
Link azonosító 12949
Cím AP-Transport
Url http://www.ap-transport.hu
Leírás Az AP-Transport azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a nemzetközi és belföldi szállítmányozás területén. Tevékenységünket kedvező árak, rövid határidők és precíz, felelősségteljes munkavégzés jellemzi. Szakképzett munkatársaink legjobb tudásuk szerint, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Fő profilunk a nemzetközi és belföldi, illetve expressz áruszállítás.
Az Emeni Hungary Kft. fő tevékenysége a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Az Emeni Hungary Kft. 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy az egyre növekvő megrendelői igényeket minél precízebben ki tudja elégíteni. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Irodánk és telephelyünk az osztrák-magyar határhoz közeli, Vas megyei Sárváron található. Fő tevékenységünk a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink az általunk végzett munkával 100%-ban meg legyenek elégedve. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Az Emeni Hungary Kft. munkatársai számára nincs olyan kihívás, amely problémát jelentene, hiszen versenyképes áron megbízható, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk megrendelőink számára.
Az APON Service Kft. 2016-ban jött létre, Sárváron működteti műhelyét, amely gyorsszervizként funkcionál. Vállalkozásunk a Shell Magyarország és az Unix Autóalkatrészek Kft. cégekkel áll kapcsolatban, így tudjuk garantálni, hogy vásárlóink igényeit magas szinten ki tudjuk elégíteni. Elköteleződtünk az ügyfélorientált szemlélet mellett; számunkra fontos, hogy Ön cégünkkel meg legyen elégedve. Nekünk számít, hogy szolgáltatásunk precíz, minőségi és megfizethető legyen.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak szállítmányozás   áruszállítás   furgonbérlés
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Kovács Jutta Karina
Email Email küldés Kovács Jutta Karina
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Centrum
  Műanyag és fa nyílászárók forgalmazása, szerelése, cseréje. Árnyékolástechnika, redőny, szúnyogháló, reluxa.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Hőszigetelés az Ön otthonában
  Nálunk választ talál a homlokzatszigetelés, a belső szigetelés, a faépületek szigetelése és a tetőszigetelés kérdéseire.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Menedzserszűrés cégeknek!
  Menedzserszűrési vizsgálatokat a fővárosban biztosítja ügyfeleinek a vállalkozásunk. A családias hangulatú rendelőnk jól megközelíthető helyen található és rugalmasan kezeljük az időpont egyeztetést.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Utólagos falszigetelés
  Utólagos falszigetelés,injektálás 10-év garanciával. Mikor van szükség utólagos falszigetelésre? Utólagos szigetelésre akkor van szükség ha már a szigetelés elöregedett, illetve új épületeknél előfordul, hogy szakszerűtlen szigetelés miatt.
Cégünk közel 20-éve foglalkozik vizes falak utólagos szigetelésével. Mi két módszert alkalmazunk injektálás és acéllemezes szigetelés. Mind a két utólagos szigetelés 100%-ig megbízható. 30-cm es falvastagságig az acéllemezes utólagos szigetelést ajánljuk. 30-cm es falvastagság felet pedig a nyomás alatti injektálást.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Lapanthera webbolt
  A Lapanthera webbolt főleg ventilátorokat, tápegységeket, kapcsolókat vásárolhatunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS