Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Szemhéjplasztika Budapesten
Link azonosító 12876
Cím Szemhéjplasztika Budapesten
Url http://plasztika.koec.hu/szemhejplasztika
Leírás Amennyiben szeretné szemhéjait még szebbé tudni, és szemhéjplasztikán gondolkozik, a Körúti OrvosEsztétikai Centrumnál a megfelelő helyen jár. Rendelőnk a legmagasabb technológiai berendezésekkel van felszerelve, orvosaink elhivatottak, hogy jobbá tegyék életét.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak szemhéjplasztika
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Kiss Klára
Email Email küldés Kiss Klára
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Betegszállítás, üzemorvos, menedzserszűrés
  Fontos Önnek a saját és munkatársai egészsége? Vegye igénybe a FŐNIX-MED szolgáltatásait! Foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatok, menedzserszűrés, betegszállítás, magánrendelés.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Munkavédelmi tanácsadás
  Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Káposztaleves kapszula jótékony hatásai.
  A káposztaleves régóta ismert étel a fogyókúrázók körében, hiszen egy hatékony fogyást érhetünk el segítségével, ha diéta formájában fogyasztjuk. A káposztaleves kapszula formájában is kapható termék, amelyet így könnyebben fogyaszthatunk. Segítségével méregteleníthetünk és gyorsíthatjuk az anyagcserét is. A kiegészítő többféle káposzta koncentrált kivonatát tartalmazza.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Propolisz és méhpempő
  Az egyik legősibb természetes fertőtlenítő a propolisz, melyet a méhek állítanak elő. A virágpor és a méhpempő mellett egyre többen kezdik fogyasztani ezt a méhészeti terméket is.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Balancemed3.hu
  Fogászatot keres Zuglóban és környékén? Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg szolgáltatásainkat.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS