Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A plakett annyiban különbözik az éremtől
Link azonosító 12840
Cím A plakett annyiban különbözik az éremtől
Url http://www.plakett.hu
Leírás A plakett annyiban különbözik az éremtől, hogy hátulja natúr, nem díszíti motívum. Továbbá a plakett készülhet számtalan anyagból, rézből, furnérból, ezüstből vagy akárplüssből és üvegből is. Leggyakrabban sporteseményekhez vonatkozóan kérnek plaketteket, de persze egy ballagás vagy egyéb ünnepi alkalom is kiváló lehetőség egy efféle elegáns szuvenír választásához. Ezeket a gyakran sajátos plaketteket számtalan technikával meg lehet alkotni, hiszen ha fából formálódnak, lehet hajlékony fa plakett vagy gravírozott plakett. A nemesebb anyagokból öntött elem is lehet gravírozott plakett vagy dombornyomott plakett. Az effélékre kerülhetnek képek, portrék és betűk is. Szavak szerelmeseinek kedves és személyre szabott ajándék lehet egy emlékkönyv plakett szavakkal, esetleg teljes kis versikével is. Örömest kérnek a megrendelők hajlékony fából készült plaketteket, ha elismert alkalmazottat vagy munkatársat akarnak megjutalmazni. Akár ötvözni is lehet több matériát, például a fa plakettet a dombornyomott plakettel, mely általában arany,ezüst vagy bronz. Az ily módon formált nyitható doboz alakú plakettek évekig becses emlékként őrizhetőek.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak plakett   serleg   oklevél
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Alanex Kft
Email Email küldés Alanex Kft
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Mindent a falazásról
  A Léta-Ker építkezési tanácsaiból kiderül, hogy a falazás során mire nélkülözhetetlen a leginkább odafigyelni: Falazással nem csupán a földfelszín feletti épületrésznél, hanem már az az alattinál is találkozhatunk. Annyi már bizonyos, hogy az építkezés során az egyik legfontosabb döntési a pont a falazat építőanyagának a kiválasztása. Ennek minősége ugyanis nagymértékben meghatározza az építkezés és persze az épület minőségét.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Nietsch - Hajmási Cipészet
  Minden, ami lábbeli! Cipő, csizma, papucs, ortopéd cipő, gyerekcipő és szandál teljes körű javítása! Cipész hagyomány több mint 100 éves tapasztalattal!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Salgótarján virágküldési ajánlatai
  Salgótarjánban élő hölgy rokonának akarna valahogy ajándékot küldeni? Pl. egy színpompás virágot? A salgótarjáni virágküldő segít! Hiszen a virágküldést Salgótarjánba még sose lehetett ilyen simá megrendelni. Kizárólag annyi a dolgunk, hogy ellátogatunk a salgótarjáni virágküldő szolgálat honlapjára. Ott aztán pedig kiválaszthatjuk, hogy milyen virágot vagy mást szándékozunk ajándékozni. Mivelhogy a virágküldő szolgálatnak a salgótarjáni portálján nem csupán pompásabbnál pompásabb virágokat, de pl. csokoládékat is vásárolhat. De a kettő együttesen az igazán nyerő, amikor a salgótarjáni virágküldés ugyanakkor érkezik a csokoládéval! Ezt ajándék szettet nincs olyan, aki ne szívlelne.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Ventilátor
  Ventilátort szeretne vásárolni? Akkor kattintson oldalunkra!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Szilárd tüzelésü, pellet és vegyestüzelésű kazán
  Vállalatunk széles választékkal teszi elérhetővé a PER-EKO szilárd tüzelésű és vegyestüzelésű kazán, valamint pellet kazán típusokat. A berendezések mindegyike hatékony fűtő egység.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS