Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Piacképes rendszergazda képzés
Link azonosító 12792
Cím Piacképes rendszergazda képzés
Url http://informatikaikepzesek.hu/rendszergazda-es-halozati-kepzesek/
Leírás Mindig is rendszergazda szerettél volna lenni? Képzéseinken profi, szakképzett oktatóktól sajátíthatod el a kiválasztott szakma alapjait. A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetőek, esti és hétvégi időpontokban indulnak. Tanulóinknak piacképes tudást, magas színvonalú oktatást és vizsgagaranciát biztosítunk. Ne maradj le képzéseinkről, kattints weboldalunkra! http://informatikaikepzesek.hu/rendszergazda-es-halozati-kepzesek/
Kategóriák Oktatás
Kulcsszavak
Dátum Nov 13, 2016
Kapcsolattartó neve InformatikaiKepzesekhu
Email Email küldés InformatikaiKepzesekhu
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Oktatás kategóriában
1. Klasszis Oktatás
  A Klasszis Oktatás képzései között sok hasznos tanfolyam van, amire jelentkezhetünk. Ilyen például az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam és a Szociális asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal bíró, verzátus oktatók végzik. Segítségkéréssel bármikor bátran fordulhat hozzájuk! Valamint az OKJ-s képzéseken túl, nek hasznos tréningek is találhatóak a Klasszis Oktatásnál. A tárgyalástechnika és burnout tréningek pusztán 2 a listából. Viszont ha van már munkahelye és mindössze az informatikában akarná némileg tovább képezni magát, abban az esetben is jó helyen keresgél! A weblapon több számítástechnikai tanfolyamból is válogathat a tanulni vágyó (pl. Powerpoint diabemutató). De amenniyben Ön a Pincér vagy Szociális gondozó és ápoló OKJ-ről szeretne részleteket megtudni, akkor nézzen fel a Klasszis Oktatás weboldalára és fussa át a felnőttoktatásról szóló infókat! A "Kedvezmények" gomb alatt kérhető emailes kupon bármely képzésekre felhasználható!
Kategória:   Oktatás


2. Jikiden Reiki Tanfolyam
  A Jikiden Reiki a reiki japán rendszere, melynek hatékony technikái egyre többen használják az alternatív gyógyítás területén. 2 napos tanfolyamunkon oktatjuk a Jikiden Reiki elméletét és gyakorlatát.
Kategória:   Oktatás


3. Jogosítvány
  Szeretne végre a volán mögé ülni és vezetni? Alig várja, hogy kipróbálhassa magát az utakon? Használja ingyenes hirdetési oldalunkat, és böngésszen kedvére az ajánlataink közül.
Kategória:   Oktatás


4. Miskovitz Balettiskola teljesen kezdőknek
  Ez egy művészeti tanfolyam, mely mind szellemiségében, mind intelligens testképzésében, össze nem hasonlítható a különböző, mai divatos fitness mozgáskultúrákkal.
Kategória:   Oktatás


5. Bertron Bt - Linux Tanfolyamok
  Gyakorlatorientált Linux rendszergazdai képzések (Debian) Budapesten.
Kategória:   Oktatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS