Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A klorogénsav hatásai és előnyei.
Link azonosító 12643
Cím A klorogénsav hatásai és előnyei.
Url http://klorogensav.hu/klorogensav-a-kaveban
Leírás A honlapra kattintva részletesen ismerhetjük meg a klorogénsav és a zöld kávé egészségügyi előnyeit. A klorogénsav egy antioxidáns, amelynek köszönhetően számos pozitív előnnyel rendelkezik a zöld kávé. A klorogénsav ugyanis fontos a súlycsökkenésben, valamint segítségével a magas vérnyomás is csökkenthető. Kattints bátran a honlap linkjére!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak klorogénsav   zöld kávé  
Dátum Nov 13, 2016
Kapcsolattartó neve Tóth Katalin
Email Email küldés Tóth Katalin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. FitBuilder Fitnesz és Egészség Webáruház
  Kényelmesen és mindig jó áron vásárolhatsz fitness webáruházunkban. Eddz keményen, táplálkozz helyesen. Építsd a tested a FitBuilder segítségével.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Az omega-3 esszenciális zsírsav
  Az omega-3 esszenciális zsírsav szívbetegségek megelőzésében és agyunk fejlődésében játszik szerepet. Az omega-6 gyulladáscsökkentő hatással bír.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A chia-mag jótékony hatásai.
  A chia-mag könnyedén beilleszthető bármely étrendbe, hiszen fogyasztható fogyókúrázók és cukorbetegek számára is. A chia-mag segítségével támogatható az egészség. Fokozható a teljesítőképesség, az állóképesség, erősíthető az immunrendszer, továbbá a szív és érrendszer egészsége is védhető. A chia-mag rendszeres fogyasztásával a csontozat is erősíthető.
Kategória:   Élet/Egészség


4. ARCÜREGGYULLADÁS
  Az arcüreget – levegővel teli üregrendszer az orr mindkét oldalán az arc­csontban – rendkívül vé­kony nyálkahártya borítja. Amikor a nyálkahártya be­gyullad és megduzzad, el­zárja azokat a csatornákat, amelyek összekötik az arc­üreget az orrüreggel, és amelyeken át a váladék az orrunkba ürül.
A pangó váladék miatt megnövekvő nyomás fejfájást, orrdugu­lást, sárgászöld orrváladé­kot és (előrehajláskor fokozódó) arccsonti fájdal­mat eredményez. A legfel­jebb 3 hétig tartó arcüreg­gyulladást (akut szinuszitisz) bakteriális fertőzés, megfázás, influenza vagy szennyezett vízzel való érintkezés (úszáskor) idéz­heti elő. Krónikus szinuszitisz orrsövényferdülés, por vagy cigarettafüst okozta irritáció és gombás fertő­zés következtében lép fel.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A tisztítókúrák alapjai.
  A méregtelenítés, a béltisztítás és a lúgosítás alapjait és szerepeit ismerhetjük meg a cikkeknek köszönhetően. Napjainkban számos olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyek tartósítószert és különféle adalékanyagokat is tartalmaznak, amelyektől a szervezet csak tisztítókúra segítségével szabadíthatunk meg. A méregtelenítést évente kétszer, de legalább egyszer végezzük el, amelyet érdemes a máj tisztításával kezdeni.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS