Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Bagissimo táska webáruház
Link azonosító 12593
Cím Bagissimo táska webáruház
Url http://bagissimo.hu
Leírás Online táska rendelés a Bagissimo oldalán, akár regisztráció nélkül is. A Bagissimo webáruház 2014-ben nyitotta meg kapuit. Több mint 3000 termékünk büszkén állíthatjuk, hogy Magyarország legnagyobb táskaválasztékával rendelkünk. Női táskák, válltáskák rengeteg színben. Alkalmi clutchok, levéltáskák, boríték táskák minden mennyiségben. Nucelle, Just Star, Sammons táskák kizárólagos forgalmazója. Prémium minőségű bőrtáskák, pénztárcák rövid szállítási idővel. Rendeljen online, vagy telefonon is akár.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak táska   bőrtáska   válltáska
Dátum Aug 12, 2016
Kapcsolattartó neve Gubik Gergely
Email Email küldés Gubik Gergely
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Marketinggroup - tanácsadás és fejlesztés
  A Marketing Group szakmai kompetenciója az online marketing tanácsadástól a keresőmarketing tevékenységen, vizuális, kreatív tervezésen keresztül egészen a weboldal és alkalmazás programozásig terjed.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft.
  A Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft. tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de megbízás alapján a Nyugat-Dunántúlon, vagy akár az ország egész területén dolgozik. Üzleti stratégiájának alapja a szakképzett és a szakma iránt elkötelezett munkatársai és a megrendelői, üzleti partnerei közötti bizalom, melyet felelősségteljes munkavégzéssel, a munkafeladatok korrekt kivitelezésével ér el. Épületfeltüntetési, épületbontási változási vázrajzok készítése, telekhatár kitűzés, telekalakítások, épületkitűzés, használati megosztás, közmű vezetékek geodéziai bemérése, megvalósulási térkép készítése, mérnökgeodézia szolgáltatások, művelési ág változás, szolgalmi és vezetékjog, belterületbe csatolás, társasház-alaprajzok és tervezési alaptérkép elkészítése mellett a Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft. vállalja egyéb földmérési szolgáltatások elvégzését is. Geodéziai tevékenységét rövid határidővel, kedvező áron, a törvényi előírásoknak és a szigorú szakmai szabályoknak megfelelően, magas színvonalon, a technikai fejlődéssel lépést tartva, a legkorszerűbb GPS technológiával, távmérő eszközökkel és megbízható adatkiértékelő szoftverekkel végzi.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Mosdópult tervezés és gyártás!
  Számos mosdópult típus létezik, melyek megkönnyítik a vizesblokk helyiség tisztítását és rendben tartását. Magyarországon egyre több cég kezd el foglalkozni mosdópultokkal, de szerintünk a wcfulke.hu nyújtja a legjobb szolgáltatást az elérhető cégek közül. Négyféle típusú mosdópultból válogathatunk, melyek nagy mértékben eltérnek egymástól, így biztosan tudunk majd a vizesblokk helyiségünket odaillő mosdópultot választani. Tekintse meg a kínálatot és adja le a rendelését még ma!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. AEG sütő az energiatakarékos sütéshez
  A Konyhaluxnet kínálatában megtalálható fantasztikus Aeg sütő: 4 db variálható sütési funkcióval, letisztult formáival, modern, gyors, energiatakarékos működésével nem más, mint a tökéletes választás.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Interwork Kft.
  Az Interwork Kft. temetéssel és temető üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozik. Pontosan, az elvárásoknak és az előírásoknak megfelelően végzik munkájukat a cég szakemberei.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS