Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Gazdasági fordítás, szakfordítás BTT fordítóiroda
Link azonosító 12574
Cím Gazdasági fordítás, szakfordítás BTT fordítóiroda
Url http://businessteam.hu/gazdasagi-forditas
Leírás A Business Team Translations fordítóiroda specialitása a gazdasági szakfordítás, melyben 17 éves tapasztalttal rendelkezik. 1999 óta cégünk több ezer gazdasági fordítást végzett sikeresen az ügyfelei számára. Olyan dokumentumokat fordítunk napról napra, mint a pénzügyi- és számviteli beszámolók, gyorsjelentések, Európai Uniós vagy hazai pályázatok, szerződések, tanulmányok, szabályzatok, jelentések, mérlegek, számviteli beszámolók stb.
Professzionális szakfordító kollégáink kimagasló hozzáértéssel fordítottak a gazdasági szektorban szereplő pénzintézeteknek, Európai Unióhoz kötődőszervezeteknek, gazdasági tanácsadóknak, magánszemélyeknek és brókercégeknek egyaránt.
Hogyan készítjük mi a legjobb fordításokat a BTT fordítóirodánál?
Felkészült szakfordítóink hosszú éves tapasztalattal rendelkeznek a műszaki szektorban: Az Ön műszaki dokumentumán kizárólag olyan fordítók dolgozhatnak, akik korábban már helytálltak a különböző műszaki ágak fordításában.
Lektorálási szolgáltatásunk különösen fontos, néhány műszaki fordítás esetén: anyanyelvi szinten beszélő szakmai lektoraink utológasan ellenőrzik dokumentumainak forrás és célszövegét. Az Ön fordítása így hivatalos/hiteles fordításnak minősül, amely a fordítási szintek egyik legmagasabb lépcsőfoka.
Gazdasági tolmácsolási szolgáltatásunkat azoknak a cégeknek ajánljuk elsősorban, akik a nemzetközi piacra lépést, vagy a tulajdonosváltást zavartalan körülmények között teljesítenék.

Kiemelt stratégiai partnereink:
Bradmore King Sturge
Ernst & Young Audit Kft.
OTP Garancia / Groupama Biztosító Zrt.
Kategóriák Gazdaság
Kulcsszavak gazdasági szakfordítás   fordíróiroda   tolmácsolás
Dátum Aug 1, 2016
Kapcsolattartó neve Business Team International Kft.
Email Email küldés Business Team International Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gazdaság kategóriában
1. Alapvető információk a bitcoinról
  Sokan megijedtek mostanában a kriptovaluták árfolyamának beszakadása miatt, és azt gondolják eljött a bitcoin és társainak a végórája. Ne felejtsd el, hogy néhány éve pár forintot ért 1BTC, most pedig arról agyalnak a közgaszdászok, hogy képes lesz-e 10,000$ felett maradni. A coinok igenis remek befektetések lehetnek, sőt, még mindig érdemes figyelni az éppen induló altcoinokat és esetleg bányászatba kezdeni, hiszen akár pár hónap leforgása alatt kisebb vagyonra tehetsz szert. Mindenképpen azt javasolom, hogy tájékozódj, járd körbe alaposan a témát, olvass sokat és ha kedvet kapsz hozzá vágj bele bátran, de körültekintően. Ajánlok egy oldalt, ahol kicsit több infót szerezhetsz a témáról, mielőtt jobban elmélyülnél benne. http://aboutbitcoin.xyz, itt alapfogalmakat tisztázhatsz a bitcoinról, és a legfrisebb híreket olvashatod.
Kategória:   Gazdaság


2. Befektetési arany
  Miért ne fektetne inkább befektetési aranyba? Hiszen az arany, most nagyon felértékelődött. Kattints oldalunkra és informálódj!
Kategória:   Gazdaság


3. Befektetési célok és megoldások
  Miért érdemes találkoznia velünk? Pénzügyi tanácsot sokan ajánlhattak már Önnek, olyan komplex megoldásokat azonban csak nagyon kevesen ismernek mint társaságunk és annak partneri köre.
Kategória:   Gazdaság


4. Nyugdíjkalkulátor
  Érdemes már most jó előre gondolkodni nyugdíjáról, ha nem szeretné, hogy nyugdíjba vonulásakor kellemetlen meglepetések érjék. A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíját
Kategória:   Gazdaság


5. Bulgária cégalapítás portál
  Bulgária elsősorban alacsony társasági adó terhelésének következtében kedvelt cégalapítási helyszínné vált az utóbbi időszakban. A rugalmas cégjogi szabályok és a piacosodó gazdasági környezet a cégalapítást egyszerűvé és hatékonnyá teszik Bulgáriában: a törzstőke kövtelmények alacsonyak, a céglapításravágyók a magyar társasági joghoz haosnlóan többféle cégforma közül választhatnak, amelyek között szerepel az egyszemélyi alapító által létrehozott, az egyedüli tag korlátolt felősségével működő cégforma is. Részletek a Bulgári cégalapítás portálon
Kategória:   Gazdaság




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS