Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




BTT fordítóiroda, angol szakfordítás
Link azonosító 12570
Cím BTT fordítóiroda, angol szakfordítás
Url http://businessteam.hu/angol-szakforditas
Leírás A Business Team Translations fordítóiroda a legkiválóbb angol szakfordítást kínálja külföldi és hazai ügyfeleinek. Minőségünket jelzi, hogy cégünk ISO 9001:2009 minősítésű tanúsítvánnyal rendelkezik a tolmácsolás, lektorálás és szakfordítás területén. Titkunk, hogy kizárólag magasan kvalifált szakfordítókat alkalmazunk. Kollégáink munkájával az alábbi nemzetközi cégek voltak megelégedve:
Shell
ERSTSE
Lufthansa
ASUS
Procter & Gamble
Angol szakfordításunkhoz kiemelten ajánlott a lektorálás. Külön lektorálási szolgáltatásunkat kimagaslóan tapasztalt anyanyelvi és szakmai lektor kollégáink végzik, akik folyamatosan ellenőrzik a forrásnyelv és célnyelv szövegét, hogy fordítása a legszigorúbb elvárások igényeit is kielégítse.
Sürgős fordításunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem csak a gyors, de a minőségi fordítást is megkövetelik. Csúcstechnológiás szervereinknek köszönhetően akár 40 lektor, fordító és terminológus dolgozhat projektjén folyamatosan. Weboldalunkon azonnali egyedi szolgáltatást kérhet tőlünk.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak angol szakfordítás   fordítás   tolmácsolás
Dátum Aug 1, 2016
Kapcsolattartó neve Business Team International Kft.
Email Email küldés Business Team International Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Energetikai tanúsítvány Dunaharaszti
  Hiteles energetikai tanúsítvány készítés adás-vétel, bérbeadás, energetikai pályázatok, napelemes pályázatok, használatbavételi engedélyek kiállításához. Keresse kollégáinkat energetikai korszerűsítési elképzeléseivel, kiszámoljuk, hogy az egyes korszerűsítési elemek milyen energiahatékonyság növelést eredményeznek. Vállaljuk épületgépészeti tervdokumentációk készítését, engedélyes és kiviteli tervek összeállítását, hatósági engedélyeztetését. Épületek energetikai optimalizálása, napelemes rendszerek független tervezése.
Kategória:   Vállalkozás


2. Szobafestés | Szobafestő | Mesterfestő
  Szobafestő, szobafestés vállalkozásunk, teljes körű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében, az Ön kreatív ötleteinek megvalósításában.Rendkívül kedvező árak!
Kategória:   Vállalkozás


3. Busz Európába!
  Nemzetközi és belföldi csomag és személyszállítás, hetente indított járatokkal.
Kategória:   Vállalkozás


4. Fa nyílászárók
  Fa nyílászárók az Ön tervei, elképzelései szerint. Ön megálmodja a Hirmann-Fa Kft kivitelezi egyedi fa nyílászáróit. Keressen bizalommal.
Kategória:   Vállalkozás


5. Special Construct Építőipari Kft
  A Special Construct Kft. főprofilja a lőtt beton technológiával történő szerkezetmegerősítés. A technológiát többek közt partfalak megerősítésére, telefon- és elektromos kábelhálózatok építésére, fektetésére, csarnokok, sportlétesítmények, áruházak szerkezetépítésére használják.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS