Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Hotel Budapest - Szőnyi Garden Superior
Link azonosító 12539
Cím Hotel Budapest - Szőnyi Garden Superior
Url http://www.szonyihotel.hu
Leírás Hotelünk Budapest belvárosától nem messze, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál terül el. A belváros ellenére, gyönyörű, zöld övezettel találkozhat nálunk. Mi úgy valljuk, az ügyfél az első! Ez a mentalitás megmutatkozik a vendégszerető munkatársainkban és a kényeztető wellness szolgáltatásainkban is egyaránt.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak hotel budapest
Dátum Aug 1, 2016
Kapcsolattartó neve Berg Ervin
Email Email küldés Berg Ervin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Udine
  Udine városának leírása galériával és térképpel. Turisztika, látnivalók leírása. Történelmi adatok. Kultúra, gasztronómia és gazdaság.
Kategória:   Utazás


2. Pattaya szállás, apartman, programok
  Szállások, hotelek, apartmanok Pattayán. Érdekes utazási programok Pattayán. Információ Pattayáról. Pattaya városról és érdekességeiről ismertetők, képek, galériák a tömegturizmus.
Kategória:   Utazás


3. Apartman "Vital" Zalakaroson, a győgyfürdő közelében
  Zalakarosi Gránit gyógy és élményfürdőtől gyalog néhány percre található az ingatlan. Két hálószoba (4 fő)részére, de a nappaliban további 2 fő részére alkalmas kanapé-ágy alakítható ki. Saját konyha, fürdőszoba. Szóval egy komplett lakás egy sokcsillagos szállodai szoba áráért. Ha igényli, akkor a parkoló túloldalán levő szálloda éttermében ebédelhet, étkezhet. A szálloda wellness részlegét kedvezményes áron veheti igénybe.
Kategória:   Utazás


4. SmartLine Travel
  A SmartLine Travel online utazásközvetítő szolgáltatás hosszas előkészítő munka eredményeként 2018. októberében indult azzal a céllal, hogy segítsen az utazni vágyóknak a lehető legkedvezőbb áron eljutni az egyes desztinációkra.
A SmartLine Travel fő profilja kezdetben a személyre szabott utazási csomagok elkészítése volt, mely során összekapcsoltuk az egyéni szervezés minden előnyét az utazási csomagajánlatok biztonságával és magas fokú szervezettségével. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára eljutottunk oda, hogy weboldalunkon a személyre szabott ajánlatok mellett 55 magyar és külföldi utazásszervező több, mint 30.000 utazási ajánlata lefoglalható azonos áron és feltételekkel.
Kategória:   Utazás


5. Utazás Lexikon
  Látnivalók és nevezetességek információs tárháza fényképekkel és térképekkel. Számos hazai és nemzetközi turisztikailag jelentős helyszín.
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS