Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás
Link azonosító 12506
Cím Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás
Url http://hasznaltolaj.hu/hasznalt-etolaj
Leírás Vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik használt sütőzsiradék begyűjtésével Vas és Zala megyében. A 2000-es években szolgáltatásunkat a konyhákról kikerülő, biológiailag bomló konyhai hulladék elszállításával bővítettük. Mindenekelőtt a személyes kapcsolattartásban hiszünk, a hulladékok elszállítása mellet, fontosnak tartjuk, csökkentsük partnereink adminisztrációs terheit. Két hetente megjelenünk partnereinknél, ellenőrizzük a gyűjtőedényeket, és amennyiben szükséges, cseréljük azokat. Ételhulladék szállítás esetén hetente ürítjük a hordókat.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak használt olaj   hazsnált étolaj   használt sütőolaj
Dátum Jul 6, 2016
Kapcsolattartó neve Pannon BioOlaj Kft.
Email Email küldés Pannon BioOlaj Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Tatabányai virágküldő
  Virágküldés Tatabányára szimpla és gyors rendeléssel! A honlap sok különféle ajándék felsorakoztatásával segít Önnek, hogy válogathasson közülük, amit aztán rokonának a virágküldő szolgálat Tatabányán átad néhány órán belül. A névnapot, Bálint napot is belekalkulálva sok fajta különlegesnek mondható csokor megtalálható a weboldal kínálatlában. Az így intézhető tatabányai virágküldést leginkább akkor ajánlott igénybe venni, ha valamilyen okból kifolyólag nem sikerülne szemtől szemben felköszönteni az ismerősét. Valamint, ha más dolgokat is szándékozik küldetni a virágon kívül, akkor biztos örömest hallja, hogy a virágküldő szolgálatnál tatabányai rokona számára más apróságokat is intézhez. Mihelyt tesz egy kitérőt a virágküldő tatabányai weboldalára, már kezdődhet is a virágcsokrok közti szortírozás!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Eladó lakások 14. kerület, Zugló, Pillangó park
  A Starting Immo Ingatlaniroda arra hivatott, hogy az eladó lakásukat, ingatlanukat Budapesten kínáló eladókat illetve a lakást vagy ingatlan vásárolni szándékozó ügyfelei között kapcsolatot teremtsen. Az eladó lakás 14. kerület lakásait ingatlanait felvonultató weblapunkon minden nap frissítjük a tartalmat, hogy ön csak aktuális hirdetések között böngészhessen. Az eladó lakások Zuglóban, Herminamezőn vagy a Pillangó parkban hirdetései képekkel ellátottak és részletes leírással rendelkeznek. A XIV. kerületi eladó ingatlanokról és lakásokról további információt elérhetőségeink bármelyikén megtudhat, szakképzett referenseinktől.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Westline Webshop
  A Westline Webshop webáruházban használt, de remek minőségű számítástechnikai eszközöket, főleg monitorokat, memóriákat, nyomtatókat vásárolhatunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Rovar Tipró
  A Rovar Tipró kártevők irtásával, szellőzőtisztítással foglalkozik profi szinten.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Bosch gépek online bolt
  Bosch szerszámok és Bosch kerti gépek a fenyocsapagy.hu internetes elérhetőségén óriási mennyiségben és kiemelkedő minőségben. Online áruházunk elérhetőségén megtalálhat minden egyes gépet.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS