Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Budapesten is gyakori a csőtörés.
Link azonosító 12498
Cím Budapesten is gyakori a csőtörés.
Url http://vizszerelo-budapest.com/csotores
Leírás Előfordul már hogy hazaért és folyt a lakásban a víz mindenhol? Elázott a padló, tönkrementek a berendezések és azt se tudja megtörtént? Sajnos csőtörése van. Ez egy olyan jelenség amit nem tudják az emberek maguk megcsinálni hacsak nem vízvezeték szerelők vagy ezermesterek akiknek vannak szerszámaik hozzá. Cégünk immáron 5 éve foglalkozik vízvezeték szereléssel és a szakembereink mondhatni csőfogóval születtek . A garanciánk biztosítja azt hogy nem bontjuk szét a házat és 30 napig biztos nem fog újra csőtörése keletkezni de merjük állítani hogy 30 év múlva sem de ez persze a csövek minőségétől függ.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak vízvezeték szerelő   csőtörés
Dátum Jul 6, 2016
Kapcsolattartó neve Briák László
Email Email küldés Briák László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Cégünk Tanúsítványai - fenntarthatoepites.hu
  A technológia része azoknak a Mapei innovációknak és élenjáró fejlesztéseknek, amellyel hozzájárul a cégcsoport a színvonalas zöldépítéshez és a fenntarthatósághoz. Olvassa el a Green Innovation előnyeit és alkalmazási területét..
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. betonvágás Biatorbágy
  Betonvágás Biatorbágyon. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. HTML5 Bannerkészítés
  Bannerkészítést vállalunk, minden méretben, ahogy az ügyfél kívánja, és annyi mutációban. HTML5 bannerekre szakosodtunk, melyeket fel lehet használni akár Google Adwords Display hirdetésekhez.
Adwords hirdetések kezelésben több mint tíz éves tapasztalatunk van, több munkatársunk is rendelkezik Google képesítéssel, de van Google bannerkészítő képesítésünk is, mely szinte egyedülálló az országaban!
A HTML5 bannerek előnye, hogy ugyanolyan mozgásra képesek mint a flash bannerek, csak azzal a különbséggel, hogy minden plattformon tökéletesen megjelennek. A HTML5 bannerek tökéletes képi minőségt tudnak Önnek mutatni, sőt még vektoros képet is láthatunk némely hirdetésben.
Nagyobb hatékonysággal hirdethet, ha animált mozgó HTML5 bannereket használ,bizonyított tény, az átkattintási érték nagyobb az ilyen bannereknél. Miért is? Mert az , hogy emberi szem a mozgásra figyel, észrevesszük azt ami mozog és odanézünk, ami által az Ön bannereire figyelnek a felhasználók!
Válassza ki weboldalunkon melyik kedvező áru csomag illik jobban Önhöz. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően tudunk tanácsot adni, hogy az Ön kampánya igazán sikeres legyen.
Az Ön terméke vagy szolgáltatása kiemelkedő a piacon? Akkor az animált mozgó bannerekkel Ön megelőzheti konkurenseit vetélytársait, és piacvezetővé válhat. Egy ilyen banner persze akkor működik jól, ha az üzenete eljut a célközönséghez. Ezért kell magát a banner alapjait jól megtervezni, hogy mondanivaló legyen a középpontban és felhívja magára a figyelmet. A bannernál az is fontos, hogy kattintásra ösztönző legyen, kíváncsiságot és érdeklődést keltsen a felhasználóban, és magában azt mondja, igen ez kell nekem! Innentől kezdve pedig a weboldal feladata, hogy ebből a látogatóból partner legyen!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Relartive Marketing kft
  Prémium minőségű, teljes körű reklám és marketing szolgáltatások.

Az ügyfélszerzés korszerű módja!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Carbon hajózási kiegészítők
  Carbogale carbon fiber composite hajózási kiegészítők. Teak cockpit asztalok, carbon gangway és szörf árboc.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS