Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szamos Miklós cukrászdái
Link azonosító 12480
Cím Szamos Miklós cukrászdái
Url www.szamosmiklos.hu/
Leírás A Sándor-palotával szemközt, Budapest legszebb területén, a világörökség listájára felvett Várnegyedben helyezkedik el a megújult KORONA KÁVÉHÁZ.A 300 m2 alapterületű Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvők, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon – SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

A Ruszwurm cukrászda a jelenbe varázsolt tegnap Budapest legszebb részén, a Várnegyedben, a Mátyas-templom szomszédságában.
A különféle pogácsáik, réteseik és a város egyik legjobb krémeséért egy látogatást mindenképpen megér. Jelenleg az üzlet specialitásai a különböző vajas sütemények: a Ruszwurm krémes, a rétesek és pogácsák. Ezek mellett változatos és klasszikus tortákat, valamint fagylaltokat kínál vendégeinek.
Budaörsön, a templom oldalánál húzódó Nefelejcs utca l. sz. alatti üzletsoron található a Szamos Cukrászda
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak torta   sütemény   fagylalt  
Dátum Jul 6, 2016
Kapcsolattartó neve Varga Szilvia
Email Email küldés Varga Szilvia
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Araamu Cafe kávézó Budapest
  Kávé különlegességek és tea különlegességek széles választékával várjuk az Araamu Cafe-ban! Nálunk részese lehet egy gasztronómiai íz túrának, melynek során megkóstolhatja a világ legjobb ültetvényeiről származó kávé- és tea különlegességeket. Az állandó Brazíliából származó olasz pörkölésű kávénk mellett minden hónapban megízlelheti a hónap kávéját is, amely egy-egy híres kávé ültetvényről származik. Válogasson kedvére a 17 féle kávé és 13 féle tea különlegességünk közül. A kávéink mellé többféle sütemény, fánk vagy szendvics közül is választhat. Hűsítőink között olyan különlegességek is találhatóak, mint pl. Fiji, Voss vagy Evian ásványvíz, Fentimans termékek, Fritz termékek, Banán sör. Indítsa reggelét az Aramu Cafe-ban vagy térjen be hozzánk egy fárasztó nap végén és kóstoljon bele a világ ízeibe. Rendeljen online kávé webshop és tea webshop oldalunkon, így otthonában is élvezheti ezeknek a minőségi kávéknak és teáknak a sajátos íz világát.
Kategória:   Gasztronómia


2. Onlineborozó - magyar és külföldi borok online
  Az onlineborozo.hu a 15 éve piacvezető Grape-Vine pincészet ital webáruháza. A hazánkban a nagy áruházak polcairól már jól ismert termékeink - La Fiesta borok, Édes Élmény borok online is!
Kategória:   Gasztronómia


3. Első osztályú kacsacomb, kacsamáj
  Jó minőségű hízott kacsamáj hazai gazdaságtól. E mellett hízott kacsacomb, kacsamell és hízott egész kacsa előállítása és kereskedelme.
Kategória:   Gasztronómia


4. Ma-Ga élelmiszer-szeletelőgépek
  Cégünk a lengyel Ma-Ga szeletelőgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Tekintse meg termékeinket!
Kategória:   Gasztronómia


5. Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik
  Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban, klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS