Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Számlázó program kisadózóknak
Link azonosító 12455
Cím Számlázó program kisadózóknak
Url http://10xone.hu/kata-szamlazo-program
Leírás KATA adózási formát választó vállalkozások számára készült ingyenes számlázó program. A számlázó program megfelel a NAV előírásainak, így szabályosan állíthatsz ki számlát, ha a számlázó programodat bejelented. A kisadózók számára kötelező ráírni a számlára a "kisadózó" feliratot, ez a számlázáskor automatikusan történik meg. A számlázó program törvény követése folyamatos, és későbbiekben is az marad. (pl. tartalmazza a legújabb "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkciót is.)
Amennyiben igényes megjelenésű számlákat szeretnél kiállítani, akkor választhatsz az előre elkészített szép számlák közül. A számládon logót is elhelyezhetsz, és saját, egyedi designt is kialakíthatsz.
A számlázó program az összes elfogadott számla típust kezeli (előlegszámla, vevői számla, helyesbítő számla, stb.). Amennyiben szeretnéd, hogy az ügyfeled azonnal megkapja a számlát, lehetőséged van elektronikus számla kiállítására is. Ráadásul az e-számla még olcsóbb is, mint a hagyományos papír alapú számla, mert nem kell a nyomtatás, és a postázás költségeivel kalkulálnod.
A vevői számlák kiállítása mellett lehetőséged van a szállítói számlák rögzítésére is. Így nem csak a bevételeidet, hanem a kiadásaidat is nyomon tudod követni. A pénzügyeidről kimutatást és vizuális cashflow kimutatást is megtekinthetsz.
A KATA számlázó program tud mindent, amit a legtöbb számlázó program, sőt, még rengeteg extra funkciója is van.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak számlázó program   KATA   kisadózó
Dátum Jun 1, 2016
Kapcsolattartó neve Gidró Tamás
Email Email küldés Gidró Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Rakodómérleg, fedélzeti mérleg széles választékban
  Rakodómérlegeink használatával mérhetővé válik minden rakodás. Elkerülhetők a túlsúly bírságok és már elsőre pontos a rakodás. Nem kell többé várni a hídmérlegen, mert elsőre pontos lesz a rakodós, így az szállítói időt és pénzt spórolnak meg és újra Önt választják majd a következő anyagszállításnál.
Használhatók homlokrakodó, teleszkópos rakodó, átrakó, dömper, önjáró betonkeverő, konténer rakodó munkagépek mérlegeként. A hőpapíros nyomtató gyors mérlegjegy nyomtatást tesz lehetővé.

A kanálmérleg szoftvere nagyon könnyűvé teszi a használatot és lehetőséget ad mérleg tudásának bővítésére, a “belépő” szintről a “haladó” szintre. A vezeték nélküli adatátvitellel a mérési adatok bárhonnan elérhetők, valós időben. A jól képzet csapatunk magas szintű technikai támogatást biztosít ügyfeleinknek. A rendszereink képesekek
együttműködni a telephelyeken már meglévő irányítási rendszerekkel.
Kategória:   Vállalkozás


2. Könyv az üzleti folyamatmenedzsmentről
  Fodor Tamás Egyre jobban c. könyve a kis- és középvállalatok üzleti folyamatait tárgyalja részletesen és bemutatja, hogy a folyamatmenedzsment eszközeivel hogyan lehet azokat lépésről-lépésre javítani. A könyv a fejlesztés eszközeit is bemutatja és ad egy olyan értékelő módszert, amellyel felfedheti a folyamatok fejlesztendő területeit.
Kategória:   Vállalkozás


3. Riasztórendszer telepítés Kazincbarcika
  Riasztórendszerek telepítése Kazincbarcikán és környékén.
Kategória:   Vállalkozás


4. Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es körzetében
  Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es körzetében.
2 órán belüli kiszállás, 0-24-ig a hét minden napján.
Kategória:   Vállalkozás


5. Aszfaltozás Viacolorozás Mindenkinek
  Aszfaltozás. Magánszemélyeknek is.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS