Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Számlázó program kisadózóknak
Link azonosító 12455
Cím Számlázó program kisadózóknak
Url http://10xone.hu/kata-szamlazo-program
Leírás KATA adózási formát választó vállalkozások számára készült ingyenes számlázó program. A számlázó program megfelel a NAV előírásainak, így szabályosan állíthatsz ki számlát, ha a számlázó programodat bejelented. A kisadózók számára kötelező ráírni a számlára a "kisadózó" feliratot, ez a számlázáskor automatikusan történik meg. A számlázó program törvény követése folyamatos, és későbbiekben is az marad. (pl. tartalmazza a legújabb "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkciót is.)
Amennyiben igényes megjelenésű számlákat szeretnél kiállítani, akkor választhatsz az előre elkészített szép számlák közül. A számládon logót is elhelyezhetsz, és saját, egyedi designt is kialakíthatsz.
A számlázó program az összes elfogadott számla típust kezeli (előlegszámla, vevői számla, helyesbítő számla, stb.). Amennyiben szeretnéd, hogy az ügyfeled azonnal megkapja a számlát, lehetőséged van elektronikus számla kiállítására is. Ráadásul az e-számla még olcsóbb is, mint a hagyományos papír alapú számla, mert nem kell a nyomtatás, és a postázás költségeivel kalkulálnod.
A vevői számlák kiállítása mellett lehetőséged van a szállítói számlák rögzítésére is. Így nem csak a bevételeidet, hanem a kiadásaidat is nyomon tudod követni. A pénzügyeidről kimutatást és vizuális cashflow kimutatást is megtekinthetsz.
A KATA számlázó program tud mindent, amit a legtöbb számlázó program, sőt, még rengeteg extra funkciója is van.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak számlázó program   KATA   kisadózó
Dátum Jun 1, 2016
Kapcsolattartó neve Gidró Tamás
Email Email küldés Gidró Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Új dimenzió az MLM világában!
  Itt megtudhatod, hogyan építs ki óriási MLM üzletet anélkül, hogy bármit el kellene adnod. Mindehhez segít neked egy közösségi oldal, ahol regisztrált tagként pénzt kereshetsz.
Kategória:   Vállalkozás


2. Galvanizálás és Horganyzás Professzionálisan
  Gépi alkatrészek felület kezelése külföldön és belföldön egyaránt.
Kategória:   Vállalkozás


3. Genie GS 4047, a legjobb választás, ha ollós emelő
  Ha már biztos benne, hogy ollós emelő bérlésben gondolkodik, válassza az ollosemelogep.hu-t. Kínálatában számos dieseles és elektromos ollós emelő található.
Mi a különbség az ollós és karos emelő között?
Az ollós emelőgépek kizárólag függőleges irányban képesek mozogni. Tökéletes választás lehet ez festéshez, klímabeszereléshez vagy javításhoz.
A karos emelők pedig oldalirányban is képesek mozogni.
Mikor válasszunk dieseles, és mikor elektromos ollós emelőt?
A dieseles motorokkal az ollós emelők főleg kültéri munkálatokhoz felelnek meg. Mindenféle felületen kiválóan tudnak haladni. Az elektromos ollós emelők pedig csendesen dolgoznak, így tökéletesek a benti munkákhoz.
Az ollosegemelogep.hu honlapján ajánlatot is kérhet minden egyes modellre.
Figyelmükbe ajánljuk a Genie GS 4047 ollós emelőt. Ez egy kis kompakt emelő, munkamagassága 13.75 méter, a saját magassága 1.19 méter. Elektromos motorja miatt tehát csendesen dolgozik, benti munkákra tökéletes. Önjáró funkciója is van. Szilárd, nyomot nem hagyó gumijainak köszönhetően pedig utólag fel sem fog tűnni, hogy jelen volt a helyszínen.
Kategória:   Vállalkozás


4. Költöztetés
  Költöztetést vállalunk Budapesten és környékén! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!
Kategória:   Vállalkozás


5. Shapemarketer Online Marketing Tanácsadás
  Vállaljuk mind magyar piacot célzó, mind külföldi (angol, olasz és francia nyelvű) piac felé nyitó KKV-k teljes körű online marketing stratégiájának kialakítását, kivitelezését. Egyes szolgáltatásaink külön is megrendelhetők, így egyénileg foglalkozunk WordPress honlapok készítésével, havidíjas keresőoptimalizálással, illetve vállaljuk SEO auditok, elemzések elkészítését is.

Teljes mértékben online állunk magyarországi és külföldi Ügyfeleink rendelkezésére.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS