Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Hajtetoválás
Link azonosító 12439
Cím Hajtetoválás
Url http://hajtetovalas.com/
Leírás A kopaszodás számos férfi életét megkeseríti. A kopaszodási folyamat előrehaladottabb fázisában jelentősen lecsökken a kopaszodás lehetséges megoldásainak száma. A hajtetoválás egy közülük. Hajtetoválás során apró hajszálakat, borostákat tetoválunk a kopaszodó fejterületre. Ezek a tetovált hajszálak megtévesztésig hasonlítanak az eredeti hajszálakra. Egészen közel sem találni közöttük különbséget. A hajtetoválás nagy előnye, hogy tartós, valamint, hogy a parókával szemben elkészítését követően nem igényel állandó igazítást. A hajtetoválás egyaránt alkalmas teljesen kopasz fejterület lefedésére és foltosan kopaszodó fejterületre egyaránt. Eddigi hajtetoválás eredményeink és minden további információ a hajtetoválásról megtekinthető weboldalunkon.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak hajtetoválás   hajtetoválás férfiaknak   hajtetoválás nőknek   hajtetoválás ár   hajtetoválás árak
Dátum Jun 1, 2016
Kapcsolattartó neve Kiss David
Email Email küldés Kiss David
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. MozgásTér
  2013-ban alapultunk meg, a Mozgástér ötlete 2012 Januárjában fogalmazódott meg egy sikeres sprinter atléta és több országot bejárt, montecarlói aranybohóc díjas artista agyában.
Kategória:   Élet/Egészség
Oktatás
Szórakozás


2. A porcok egészségének támogatása.
  A porcok védelme és egészségének fenntartása érdekében fontos a megfelelő táplálkozás, hiszen bizony sok esetben a rossz táplálkozás miatt károsodnak a porcaink. Nem is beszélve a túlsúly okozta károkról, legyen szó nagyobb, vagy akár kisebb súlyfeleslegről, mindkét esetben nagy terhet ró a porcokra.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Pszichomanó - Lelki segítség
  A honlap nyitólapján jelennek meg a legfontosabb információk lelki segítői tevékenységemről. Ez a honlap prezentálja a különböző lelki terápiai lehetőségeket. Célja, lehetővé tenni az önismeret fejlesztését, a meglevő problémák hatékony megoldását, illetve az emberi kapcsolatok minőségének javítását. A látogatók, valódi igényeiknek megfelelően, új gondolkodásbeli megközelítést alakíthatnak ki. Kérjünk olvassa el félelem lelki segítséggel kapcsolatos témánkról szóló információinkat.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Máriatövis por kivonat
  A máriatövis por kivonat alkalmazása biztonságos és természetes módja a máj regenerálásának. Legnagyobb kiválasztószervünk óriási terhelésnek van kitéve. A gyógyszerek, az alkohol, az ételekkel, italokkal elfogyasztott szintetikus anyagok mind gyengítik a működését és betegségek előidézői lehetnek. A máriatövis méregtelenítő hatása azonban segíti a máj megfelelő működését, támogatást nyújt számára a káros anyagokkal szemben. Védi sejtjeit, elősegíti azok regenerálódását, ezzel nagyban csökkenti a májkárosodás kockázatát. A máriatövis kivonat jelentősége a már fennálló betegség esetén is felbecsülhetetlen.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Chia-mag egészségügyi előnyei.
  A chia-mag egy sokoldalú élelmiszer, amelynek tulajdonságait részletesen ismerhetjük meg a cikkek segítségével. Sokan szuper élelmiszerként tekintenek rá, amely magas rost és antioxidáns tartalma mellett számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Rendszeres fogyasztásával támogatható a súlycsökkenés, fenntartható az egészség, fokozható a teljesítmény és az állóképesség is.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS